Szerintetek a high leg cut fazonú fürdőruhák kiknek állnak jól?
2019. aug. 5. 09:42
2/11 anonim válasza:
Majdnem kint van az egész bulád belőle, gusztustalan. Maximum a saját kertben napozáshoz.
4/11 anonim válasza:
Senkinek, leginkább. A képeken sem néz ki jól, hiába van jó alakja a modelleknek.
5/11 anonim válasza:
Brrr, aki itt ragadt a 80-as, 90-es évekből. de amúgy ez elvileg hosszabb combokat kreál. Szóval a töpszliknek :)
6/11 anonim válasza:
Minimum egy ilyen testen mutat jól, mint ami a képen a lànynak van.
7/11 anonim válasza:
Szerintem is, a képen lévő csajok alkatán. Ennél az se jó, ha valaki csupa csont de az se, ha valaki nagyon husi.
8/11 anonim válasza:
Hát ezerszer jobb, mint amikor abban a pelenkában vannak (bikini, tüdőnadrág alsó résszel) vagy amikor vízszintes volt az alsó rész mint, ami már 10 centit lecsúszott.
9/11 anonim válasza:
Hasonló alakom van mint a lánynak, alacsony is vagyok, valóban nyújt. Azt mondjak nekem jól áll :) van ilyenem, magas derekú és nagyon szeretem.
Egyébként átlagban annak áll jól szerintem akinek homokóra alakja van, vékony derékkal és szép formás csípővel/fenékkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!