Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » A mai srácoknak mennyire jön...

A mai srácoknak mennyire jön be a matrózblúz egy lányon?

Figyelt kérdés
Nem kérek privit, köszönöm!

2020. jan. 24. 12:34
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
96%

Utolsó, te nem vagy normális. Ki akarta "ellopni"? Én mindig utáltam, és nem tehetek róla, hogy nálunk ünnepségekre kötelező volt. Felőlem aztán megtarthatod, és hordhatod, amennyit akarod!

Nekem az angol/amerikai típusú iskolai egyenruhák tetszenek (rendes blúz, mellény vagy V-nyakú pulóver, hozzá szoknya vagy nadrág, a lényeg, hogy nem koptatott farmer meg ilyesmi, és sima, normális, egyszínű zokni/cipő. Én egyébként a mindennapokban is így öltözködöm.

34/N

2020. jan. 28. 08:50
 12/13 anonim ***** válasza:
0%

11!

A személyeskedést tarrsdd meg magadnak legyél szíves!

Nem rád gondoltam személyszerint hanem arra a betegre aki elcsaklizta a lányoknak.

20-as években a fiúk hordták ha megnézel egy korabeli fotót.

2020. jan. 28. 11:58
 13/13 anonim ***** válasza:
93%
Nekem személy szerint nagyon bejön. Amelyik gimibe jártam, ott nem volt, sőt sehol a városban. Aztán olyan helyre költöztem, ahol minden gimiben ez az ünneplő ruha.
2020. jan. 31. 19:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!