Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit gondoltok a tinik zokni...

Mit gondoltok a tinik zokni divatjáról?

Figyelt kérdés
2020. jan. 24. 11:01
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
0%
Engem nagyon zavar főleg, hogy eredetileg ez a deszkások divatja volt. Semmit nem tudnak a trendekről, annyi a lényeg hogy ,,jól nézzen ki". Aztán meglátnak egy deszkást és jól megmondják hogy milyen szarul néz ki. 14/l
2020. jan. 25. 10:24
 12/14 anonim ***** válasza:
40%
Nyomik. Majd kinővik.
2020. jan. 25. 13:05
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

11: Mi volt eredetileg a deszkások divatja? :D 14 évesen gondolom sokat konyítasz a deszkás divathoz. Meg úgy általánosságban a divathoz.

Amúgy meg kérdező elég sokmindenre gondolhatsz... Nekem sem világos:

- Bokazokni, feltűrt nadrágszárral: Ezt simán tolják 30 éves férfiak is. Olaszoknál nagy trendje van. Egy smart casual megjelenésbe simán belefér. Egy chino nadrággal, sportzakóval.

- Színes, rikító hosszúzokni: Ezt is hordják 30 éves férfiak. Divatja van. Van aki öltönyhöz is bevállal ilyet. Én nem kedvelem, de amúgy nincs vele gond.

- Hosszú fehér sportzokni, feltűrt csőnadrággal: Na ez az mi a nevetségesnél is nevetségesebb :D ÉS jellemzően párosul egy Vans Old skool-al. Nagyon egyedi. Ilyet 18 évesnél idősebbeken még nem láttam hála az égnek. Ez nagyon a 14-16 éves "hülyegyerekekre" jellemző. De idővel kinövik, és rájönnek hogy amúgy röhelyes.

2020. jan. 25. 13:32
 14/14 anonim ***** válasza:
A sportzokni/titokzokni és feltűrt csőnadrág szerintem röhejes és főleg rossz ránézni, amikor mínuszokban is úgy járnak. De hát divat... Az szinte sosem a kényelmet és egészségességet vette figyelembe. Volt már divat, a kitett has/köldök és csípőnadrág is a lányoknál, vagy a magassarkú... Sok minden van/volt/lesz. De hát ez van...
2020. máj. 31. 20:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!