Mit gondoltok a tinik zokni divatjáról?
11: Mi volt eredetileg a deszkások divatja? :D 14 évesen gondolom sokat konyítasz a deszkás divathoz. Meg úgy általánosságban a divathoz.
Amúgy meg kérdező elég sokmindenre gondolhatsz... Nekem sem világos:
- Bokazokni, feltűrt nadrágszárral: Ezt simán tolják 30 éves férfiak is. Olaszoknál nagy trendje van. Egy smart casual megjelenésbe simán belefér. Egy chino nadrággal, sportzakóval.
- Színes, rikító hosszúzokni: Ezt is hordják 30 éves férfiak. Divatja van. Van aki öltönyhöz is bevállal ilyet. Én nem kedvelem, de amúgy nincs vele gond.
- Hosszú fehér sportzokni, feltűrt csőnadrággal: Na ez az mi a nevetségesnél is nevetségesebb :D ÉS jellemzően párosul egy Vans Old skool-al. Nagyon egyedi. Ilyet 18 évesnél idősebbeken még nem láttam hála az égnek. Ez nagyon a 14-16 éves "hülyegyerekekre" jellemző. De idővel kinövik, és rájönnek hogy amúgy röhelyes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!