Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen zoknit vegyek, ami nem...

Milyen zoknit vegyek, ami nem lyukad ki 1 év múlva?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Eddig Puma vastag, meg J.PRESS normál zoknijaim voltak, de szerintem nagyon béna minőségűek ahhoz képest, hogy mennyit kérnek 1 pár J.PRESS zokniért. A talpam nap végére csupa zokni szösz, és 1 év múlva kb. dobhatom is ki úgy, hogy nyáron nem is hordom őket.

Ki milyen zoknit vesz, vagy milyen márkák azok, amik normális minőségben gyártanak zoknit.

2020. jan. 11. 20:48
 1/8 anonim ***** válasza:
90%
Ha rendesen vágod a körmöd a lábujjaidon, nem lyukad ki.
2020. jan. 11. 20:49
 2/8 A kérdező kommentje:
Ja, bocs, nem írtam, hogy hol lyukad ki. A nagy lábujj aljánál, meg a talp részen, a középső lábujj, meg a "gyűrűs" lábujj alatti területnél. Tehát nem a köröm résznél lyukadnak a zoknijaim, hanem azon a részen, amit "taposok".
2020. jan. 11. 20:53
 3/8 anonim ***** válasza:
76%
Mindig kínaiban veszek, de sosem lyukadnak ki.
2020. jan. 11. 21:03
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Decathlonban veszek zoknikat, Kalenji illetve Artengo márkát. Korábban J.Press-t használtam, de jó pár éve váltottam, mert egyre többet kértek egy párért.
2020. jan. 11. 21:34
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Decathlonos zoknik elég tartósak és kb 500-700 Ft egy pár. Szerintem amúgy ha 1 évet kibir már nem rossz. Oké hogy valtogatod a zoknikat, de egész nap cipőben van zárva.

A j press túl van arazva.

2020. jan. 12. 06:07
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Decathlon. A kedvenceim mind onnan vannak, kényelmesek, jól néznek ki (nekem :D) és tartósak.
2020. jan. 12. 09:53
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Hmm... Ez fura, én sima olcsó kínai zoknikat veszek, de legalább 8-10 évig bírják, mielőtt kilyukadnának, és akkor is az ujj végénél ahol, hozzádörzsölődik a cipőorr, soha nem a talpamnál.

Nem lehet hogy a cipőd talpának a belső fele van olyan anyagból, ami kidörzsöli a zoknikat? Esetleg egy vékony, de puha felületű talpbetét javítana a helyzeten?

2020. jan. 12. 17:40
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

a puma nem lyukad ki

vegyél többet és ne hordd egy hétig

2020. jan. 12. 23:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!