Milyen zoknit vegyek, ami nem lyukad ki 1 év múlva?
Sziasztok!
Eddig Puma vastag, meg J.PRESS normál zoknijaim voltak, de szerintem nagyon béna minőségűek ahhoz képest, hogy mennyit kérnek 1 pár J.PRESS zokniért. A talpam nap végére csupa zokni szösz, és 1 év múlva kb. dobhatom is ki úgy, hogy nyáron nem is hordom őket.
Ki milyen zoknit vesz, vagy milyen márkák azok, amik normális minőségben gyártanak zoknit.
Decathlonos zoknik elég tartósak és kb 500-700 Ft egy pár. Szerintem amúgy ha 1 évet kibir már nem rossz. Oké hogy valtogatod a zoknikat, de egész nap cipőben van zárva.
A j press túl van arazva.
Hmm... Ez fura, én sima olcsó kínai zoknikat veszek, de legalább 8-10 évig bírják, mielőtt kilyukadnának, és akkor is az ujj végénél ahol, hozzádörzsölődik a cipőorr, soha nem a talpamnál.
Nem lehet hogy a cipőd talpának a belső fele van olyan anyagból, ami kidörzsöli a zoknikat? Esetleg egy vékony, de puha felületű talpbetét javítana a helyzeten?
a puma nem lyukad ki
vegyél többet és ne hordd egy hétig
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!