Mi a véleményetek a hidegben is térdnél kihasított nadrágot, és zokni nélküli cipőt hordó fiatalokról? Ha most lennék pályaválasztó, biztosan reumatológusnak mennék!
Nem vagyok fázós, úgyhogy én pl. nem fázom szaggatott farmerben.
21/L
Szerintem mindenki hord cipőhöz zoknit, és nyilvanvaló hogy rajtuk is van boka zokni. Az már máskérdés hogy ehez az időjàráshoz nem ezt kéne.
A szűleik is biztos piszkàljàk őket, csak olyan korszakban vannak, amiben a mának élnek, mit sem törődve azzal hogy esetlegesen hogy hat az izületeikre késöbb.
Egyébbkènt amikor én voltam 16 éves, én is beleestem ebbe a hibàba. Mivel magas vagyok, ezért gyakorlatilag minden nadrágom bokavillantós. Hosszú zoknival nem akartam felvenni mert úgy nemtetszett, csizmàt se hordtam csak bakancsot, abból is kilógott volna.
Mostmár persze másképp vélekedek erről.
Már nem veszek fel nadrágot hoszabb csizma nélkül.
Engem senki nem vádolhat meg, hogy fázós vagyok, de ha van testrészem, ami szabályozza a hőt, az a lábfejem. Rajtam bundás csizma van alul, felül meg őszi kabát. Ezt megfigyeltem magamon, hogy minél vékonyabb a cipőm, annál jobban fázom mindenhol.
Nekem totál rejtély, hogy nem fáznak kis nyári vászoncipőben meg vékony bokazokniban. Mikor tini voltam, akkor az a haskilógatós kabát volt a divat, ilyen műszőrme - asszem a Kozmix énekesének is olyan volt -, és azt sem értettem, hogy mi az értelme.
Ha zoknit veszel attól még a térded csupasz marad!
Harisnyát kell venni alá és kész.
A boka sem minden esetben csupasz csak egy bőr színű harit nem veszel észre.
F.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!