Ceruzaszoknya egy homokóra alkatú teltebb lányon jól mutat? Képek ahol teltebb nő viseli?
ducilap.info oldalon vannak ruhás képek Csak ezeket találtam
15:36:
Tutibiztos, hogy te vagy heteró nő, vagy meleg pasi lehetsz.
Vékony csípő=Pasi
Széles csípő=Nő
Mint a nők iránt érdeklődő hagy közöljem, hogy a széles csípő szexis. Ahogy a nagy kerek popó is. Ha egyszer megadatott, hangsúlyozd, hagy örüljön a nép....
15:36 vagyok és igen, hetero nő.
ahány pasi, annyi ízlés, én elfogadom, hogy neked pont a nagy seggű, széles csípőjű nők tetszenek, de attól a ceruzaszoknya nem nekik fog jól állni, hanem a vékonyaknak, akiknek keskeny a csípőjük, merthogy igenis vannak ilyen alkatú nők is.
"Vékony csipő=pasi?"
Azért ez egy kicsit sértő volt nem gondolod? Nekem vékony csípőm van, de nagyon is nőies vagyok. És szerintem is a magas vékony nőknek jobban áll az ilyen szoknya, de kérdező ha neked tetszik hord nyugodtan, ne foglalkozz mások véleményével, az a lényeg, hogy te jól érezd magad. :)
Baromság, hogy csak vékony magasaknak áll jól, hiszen egyáltalán nem hangsúlyozza ki a csípőt. Sőt, ami azt illeti, sokkal jobb, mint egy egyenes vonalvezetésű. Nyugodtan hordj ceruzaszoknyát, ha rólad van szó, mert előnyös, de azért a szabásvonalakat jól nézd meg, mert ha van benne legalább négy, jobban slankít. ;)
(üdv.: egy ruhás szakot végzett lány)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!