Ez homokóra alkat? És ha igen, milyen ruha állna jól?
Sziasztok!
Kis gondom akadt! Remélem tudtok segíteni!
1,5 éve még 125kg voltam, aztán lefogytam 97kg-ra. Ekkor állapotos lettem, most született májusban a kislányom.
Jelenleg 78kg vagyok. Utoljára kamaszkoromban voltam ennyi.
A súlyom miatt nem követtem a divatot, no meg persze 2gyermek után nem is érdekelt.
Most a 3.gyermekem után megdöbbenve néztem tükörbe. 170cm, 78kg. Homokórára emlékeztető alkat.
A mellbőségem 104cm, a derekam 94cm, a csípőm pedig 104cm. Ez szerintetek tényleg homokóra alkat?
Van egy kis hasam, meg picit vastag a lábam, de nem csúnya.
Segítsetek nekem, milyen ruha áll jól?
Néztem a fekete leggings-t, empire típusú felsővel, a ceruzaszoknyát, ami alul bővebb, de ehhez nem tudom,milyen felső illene,illetve milyen magassarkú cipő? Olyan maximum 6cm-es sarokig.
Illetve olyat hordhatok szerintetek, hogy csizma, de beletűrve a nadrág szára?
És milyen kiegészítőket?
25éves vagyok...
Köszönöm a segítséget!
Szia
Ceruzaszoknyához bármilyen hozzá színben passzoló cipőt felvehetsz szerintem.Próbálgass az üzletekben,hogy melyik sarokmagasság és fazon a legkényelmesebb neked.Én egy bővebb felsőt vennék fel hozzá,mondjuk olyat,amiből az egyik vállad 'kilóg',esetleg egy övet is felvehetsz a derekadra.
Szerintem hordhatsz csizmát úgy,hogy bele van tűrve a nadrág,amennyiben jól áll neked az a nadrágfazon.
Esetleg egy hosszabb tunika is jól mutathat az említett leggings-el,de ezt fazonja válogatja.
21/L
Sziasztok!
Köszönöm a hozzászólásokat!
Kedves 1. válaszoló!
125kg-ról 97-re Norbi Update módszerével fogytam, plusz mindennap 15perc ugrálókötelezés, 30perc a futópadon, 60 felülés, meg egyéb gyakorlatok. Én a combomat akartam formázni, szóval rengeteg lépcsőzés.
97kg-ról 86-ra terhesség alatt (a 3.gyermekkel) fogytam, ezt sajna nem tudom hogyan, mert szinte zabáltam, és az orvosok sem tudták.
De amikor kijöttünk a kórházból 82kg voltam, 3hónap alatt 4kg-ot fogytam pusztán úgy, hogy a cukrot kiiktattam, nem nassoltam, és fehér kenyér helyett sokmagvas vagy Graham kenyeret eszem.
Szóval nem egy csodamódszer... :-)
Ami még jól állhat:
Egyenes szárú nadrág fekete testhezálló felsővel és hozzá egy világosabb színű (akár a nadrággal egy színű) boleró.
(Nekem is hasonló alkatom van, csak kisebb vagyok, 165 cm, 97-74-97), és ez az összeállítás jól állt mikor ducibb voltam, akkor is.
Szerintem ez nem homokora.
A lenyeg:
homokoranal nem elsosorban a mellnek kell a csipovel megegyeznie, hanem a vallnak, igy van meg a szimmetria. A mell lehet kisebb/nagyobb, foleg hogy hizas, fogyas, szules lenyegesen befolyasolja.
Masik: homokora eseteben nagy, latvanyos kulonbseg van derek es csipo kozott, azt mondjak, hogy minimum 20-25 cm.
Köszi!
Hát igen...szóval a centik nem árulnak el sokat. A derekamon van egy kis súlyfelesleg, ami centikben sokat dob hozzá, és való igaz, hogy nem a mellbőséggel kell megegyeznie, hanem a vállal, azzal pedig egyvonalban van a csípőm!
A héten elmegyek felpróbálok pár darabot, remélem lesz, ami jól áll!
Köszi mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!