Sok lány visel tangát, és én is már eljátszottam a gondolattal, hogy kipróbálom, csak kicsit bátortalan vagyok. Nektek mi a véleményetek róla? Aki hord tangát az szereti? 16/L
Amikor először vettem tangát úgy voltam vele, hogy kipróbáláshoz tökéletes lesz a kínaiban kapható occsó is... Na az tényleg olyan szépen odacuppant a seggemhez, hogy nap végén úgy kellett kiműteni. :D Aztán később egy normális fehérneműboltban megtaláltam azt a fazont, ami amellett hogy jól is néz ki még nagyon kényelmes is. Nyilván ennek 3000 darabja, de legalább nem megy tönkre 2 mosás után.
2020. jan. 9. 19:47
12/17 anonim válasza:
Én nem vagyok érte, mert zavar, hogy hozzáér a vájatomhoz... kb mint amikor a sima bugyi a seggedbe megy. Van aki megszokja, meglehet. De én nem akarom megszokni sem.
2020. jan. 10. 08:17
13/17 anonim válasza:
Én nem igazán szeretem, csak akkor hordom, ha esetleg olyan nadrág vagy szoknya van rajtam, aminél átlátszódna a rendes bugyinak a körvonala. De próbáld ki nyugodtan, van akinek kényelmes.
2020. jan. 10. 11:41
14/17 anonim válasza:
Nyáron kb csak azt hordok
2020. jan. 11. 15:25
15/17 anonim válasza:
Nagyon jó, kényelmes, észre sem veszem, hogy rajtam van.
Csak tangát hordok.
2020. jan. 12. 08:41
16/17 anonim válasza:
Próbáld fel, és megtudod. Biztos találsz anyud bugyis fiókjában.
2020. jan. 12. 09:34
17/17 anonim válasza:
Igen, nagyon szeretem és nagyon kényelmes! :) Az igaz amit már írtak előttem hogy a méretnek jónak kell lenni és ne az olcsó kínaival kezd mert ha például rossz a méretezése akkor nagy eséllyel nem lesz jó élmény elsőre és biztos nem lesz kényelmes :/
Egy picit drágábbal érdemes kezdeni kb 1500,-Ft. A méretre nagyon oda kell figyelni az a legfontosabb. Az anyaga lehetőleg legyen pamut és ne legyen túl csipkézve csak sima egyszerű legyen. Amire szerintem még érdemes odafigyelni hogy a hátsó része az ne legyen túl vastag/széles, és az oldalvarrása is egyszerű és vékony legyen mert ha túl vastag akkor nyomhat vagy ha csipkézett akkor csikizni fog ott hátul és az sem biztos hogy kellemes lehet elsőre...azokat inkább később.
Szóval ha ezekre odafigyelsz nagy eséllyel tetszeni fog és szeretni fogod!:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!