Milyen érzés tangát hordani?
Figyelt kérdés
Sok lány visel tangát, és én is már eljátszottam a gondolattal, hogy kipróbálom, csak kicsit bátortalan vagyok. Nektek mi a véleményetek róla? Aki hord tangát az szereti? 16/L2020. jan. 9. 15:32
1/17 anonim válasza:
Igen szeretem. Csak alváshoz és menstruáció ideje alatt használok hagyományos bugyit.
2/17 anonim válasza:
Én kipróbáltam, de nekem nem volt kényelmes. Úgyhogy itt is különböző véleményeket fogsz olvasni. A legjobb, ha veszel 1-2 darabot (úgyse nagy kiadás), és megpróbálod. Ha bejön, veszel többet, ilyen egyszerű.
3/17 anonim válasza:
Privátokat NEM KÉREK!
1-es voltam
4/17 anonim válasza:
Én utálom, nekem nagyon kényelmetlen,ráadásul a sima "egészségesebb" is.
5/17 anonim válasza:
Egyszer próbáltam, de nagyon kényelmetlen volt.
7/17 anonim válasza:
Mindig azt hordok. Az a legkényelmesebb
8/17 anonim válasza:
Én utálom, hogy bevág a seggembe. De próbáld ki, hátha téged nem zavar.
10/17 anonim válasza:
Ha jó a méret akkor nem vág be.. én szeretem, mert nem látszik a bugyi vonala a gatyán keresztül meg sokkal kényelmesebb, mint a normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!