Van itt olyan aki kb középiskola utolsó évére "megszépült"? Ha igen, hogyan csinálta?
Igen, én pont így voltam. Igazság szerint akkorra kezdett fontos lenni, hogy hogy nézek ki stb. Azzal kezdtem, hogy a ruhatáramat lassan lecseréltem (ha új dolgot kellett vegyek, akkor valami stílusomhoz illő, kellemesen divatos darabot vettem, ami kiemeli az alakom is). Így aztán egy év leforgása alatt szép kis gardróbom lett.
A második lépés egy új frizura volt. Ez nagyon sokat dob a változás mércéjén.
Harmadik lépés pedig márkás kozmetikai cuccok vásárlása (mert ami eddig volt az szimpla kínai gyártmány volt, nem mentem sokra vele). Lassanként egy kis sminktáska is megtelt velük. Mostanra úgy érzem, hogy elég csinos nő lett belőlem (de persze sokmindent kellene még változtassak...)
Pont mint az utolsó! :)
Csak én kissé átestem a ló túloldalára, inkább cicababás lettem, de így érzem jól magam, lassan-lassan az önbizalomhiányom is elmúlt, már boldog vagyok a bőrömben és megszerettem magamat. :)
19L
ma 22:52es! Én is eléggé cicababás lettem, töménytelen ciklámes-pink cuccom van (keverem a feketével, de a pink azért pink marad:D). De a piercingjeimről nem mondok le, akármennyire is furán hat a cuki cuccaimmal:)
Kérdező, ha gondolod írj privit!:) Sokban tudnék segíteni;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!