Szerintetek egy 7-8 éves kislányra adhatok cicanacit?
Figyelt kérdés
2019. dec. 28. 20:51
11/20 anonim válasza:
#10 Kishúgom kicsiként otthon sima pólóval hordta. Most 14 évesen is hordja néha... De csakis hosszított felsővel. Szóval erről ennyit. Nem lesz egy kislányból csak ezért k**va később.
12/20 anonim válasza:
11!
Ahogy írtad hosszított felsővel úgy valóban nem lesz khúrva még később sem.
13/20 anonim válasza:
Szerintem te nem érted. Itt most csak egy 8-9 éves kislányról van szó, nem egy 14 évesről, vagy egy idősebbről. Ha egy 8-9 éves kislány sima pólóval hordja a cicanacit, attól még nem lesz belőle később k**va. Nevelés kérdése. És elég undorító szerintem, hogy egy 8-9 éves kislányról azt feltételezed, hogy k**va lesz később, csak mert nem hosszított felsővel. De egy olyan 14 évesből sem feltétlenül lesz k**va, aki nem hosszított felsővel hordja. Csak ízléstelen. A kettő nem ugyanaz. De egy 8 éves kislány nem mindegy, hogy hogy hordja, amíg van rajta felső és nem átlátszó a cicanaci? Szerintem de. Csak a pedókat zavarja, egy normális ember kb. észre sem veszi...
14/20 anonim válasza:
Nem pont azt írtam,hogy nevelés és szoktatás kérdése?
15/20 anonim válasza:
Adhatsz, de ha ilyen időben kimegy, vegyen fel rá rendes nadrágot. Viszont bent tök jó viselet. Legyen rajta valami kis aranyos hosszított felső, nem is azért mert "ribi" lesz, hanem mert már nem olyan nagyon pici, kényelmesebben fogja magát érezni így szerintem.
16/20 anonim válasza:
Ugyan már,persze. Amikor én is kb ennyi idős voltam én is jártam cicanaciba. nincs ebben semmi rossz,nem kell arra gondolni.
L
18/20 anonim válasza:
# 16! Pontosan ezt akartam írni én is. Az én gyerekkoromban is általános iskola alsó tagozatában simán hordunk cicanacit, vagy jobb időben a rövidebb fazonú biciklis gatyót. Senki nem botránkozott meg rajta, normál viselet volt.
19/20 anonim válasza:
Egyet értek a 16-ossal. Én is hordtam gyerekként, ma már csak hosszított felsővel. Nem lettem qva, egyszerűen csak abban éreztem akkor jól magam és hordtam.
20/20 anonim válasza:
Ne szoktasd rá a korai rib..ckodáshoz szerintemm.
Később úgy is rájön ő magától.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!