Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Egy férfinak farmer-jogger...

Egy férfinak farmer-jogger milyen? Nem homokos?

Figyelt kérdés
Tudjátok.. nem b..is? Nem homoxos?
2019. dec. 17. 08:42
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
55%

9.

Igen, rettegő!

És hogy miért?

Mert ha egy kicsit is eltérő ruhát akar egy hiú férfi felvenni akkor mi merűl fel a kis agyába?

...jajj! Ugye nem vagyok benne homárkás?

Na, ezért írtam,hogy rettegők mert ezek az emberek azt hiszik,hogy ha nem az “előírt sablont” veszik fel akkor megfertőződnek.

A szövegértésemről meg annyit,hogy ha TE! Figyelmesen olvastad volna akkor megértetted volna,hogy a 2-es is homározik mert úgy fogalmazott,hogy “de nem azért,mert búzás hanem..” tehát búzás,de nem azért nem kedveli hane...

Tehát búzás attól még.

Látszik melyikünk nem érti...

2019. dec. 18. 19:45
 12/20 anonim ***** válasza:
83%

Kedves #2, ha még erre jársz, légy szives, ird meg, hogyan is értsük a szavaidat... én értem de, #11-es függetlenségi harcos kevésbé

#11 az a baj, hogy a konzervativabb gondolkodású embereknek te olyan IQ szintet tulajdonitasz, amiben "fertőzőnek" tekinti valaki a homoszexualitást.

Dehát hogyan is szokás mondani? - mindenki magából indul ki...

2019. dec. 18. 21:22
 13/20 anonim ***** válasza:

Sajnos igen, a konzervatív emberek rettegnek még a ruháktól is.

De biztos bennem van a baj...

2019. dec. 18. 21:26
 14/20 anonim ***** válasza:
83%

Micsoda cicaharcok mennek itt :DDD Hogy eleget tegyek a kérésnek, remélem így érthetőbb.

"Én nőként nem kedvelem férfin az ilyen nadrágokat, de nem azért, mert b#zisnak TALÁLOM/GONDOLOM, hanem mert legtöbb esetben előnytelen."

Kezdem azt hinni, hogy a statisztika miszerint a magyarok legalább negyede funkcionál analfabéta talán nem is olyan túlzás.

2019. dec. 18. 21:38
 15/20 anonim ***** válasza:
21%

Bocsi, #11! az 1960-as évektől kezdve folyamatosan a lázadozó, a liberálisan gondolkodó generációk a világban a hangadók. Nektek áll a világ! Mi a fenét akarsz még?

Én, és a hozzám hasonlók, akik még régi normák között ÉREZZÜK JÓL MAGUNKAT, nem rettegésből tesszük, hanem mert igy jó nekünk. Ha a rettegés vezetne minket, hogy megszólnak az emberek, akkor éppen hogy nem vállalnánk a régimódi egyéniségünket, hanem mennénk dagonyázni közétek a sárba amit megállás nélkül dagasztotok, és egy olyan világot kreáltok, amiben már semmi se szent.

És a b_zis csőgatya ebben a világban a legkisebb gond.

Ha nem tűnne fel, én sem rettegek, hanem lázadok a te lázadásod ellen, ha rettegnék, nem irnék, hanem hallgatnék!

2019. dec. 18. 21:42
 16/20 anonim ***** válasza:
Köszönöm, #2... Kedves vagy, hogy reagáltál
2019. dec. 18. 21:44
 17/20 anonim ***** válasza:
55%

14! (2)-es versenyző.

Köszönöm hogy másodjára érthetően tudtál fogalmazni, szerintem nem vagy analfabéta (mert ugye mindenki magából indul ki...) csupán első nekifutásra nem sikerült kifejezni magadat.

A buzgómócsing konzervatív kollégánknak pedig köszönöm a közben járását, hogy sikerült belőled kicsikarni egy érthetőbb fogalmazást.

2019. dec. 19. 10:53
 18/20 anonim ***** válasza:
Szerintem az ilyen nagyon szexi😍
2019. dec. 19. 14:24
 19/20 anonim ***** válasza:
Nagyon jól néz ki,sportos és kényelmes.
2019. dec. 19. 20:37
 20/20 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon jól néz ki rá adásul kényelmesebb is mint egy farmer az biztos eskü elgondolkodtam ,hogy rendelek egyet ebből:D
2019. dec. 19. 21:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!