Egy férfinak farmer-jogger milyen? Nem homokos?
9.
Igen, rettegő!
És hogy miért?
Mert ha egy kicsit is eltérő ruhát akar egy hiú férfi felvenni akkor mi merűl fel a kis agyába?
...jajj! Ugye nem vagyok benne homárkás?
Na, ezért írtam,hogy rettegők mert ezek az emberek azt hiszik,hogy ha nem az “előírt sablont” veszik fel akkor megfertőződnek.
A szövegértésemről meg annyit,hogy ha TE! Figyelmesen olvastad volna akkor megértetted volna,hogy a 2-es is homározik mert úgy fogalmazott,hogy “de nem azért,mert búzás hanem..” tehát búzás,de nem azért nem kedveli hane...
Tehát búzás attól még.
Látszik melyikünk nem érti...
Kedves #2, ha még erre jársz, légy szives, ird meg, hogyan is értsük a szavaidat... én értem de, #11-es függetlenségi harcos kevésbé
#11 az a baj, hogy a konzervativabb gondolkodású embereknek te olyan IQ szintet tulajdonitasz, amiben "fertőzőnek" tekinti valaki a homoszexualitást.
Dehát hogyan is szokás mondani? - mindenki magából indul ki...
Sajnos igen, a konzervatív emberek rettegnek még a ruháktól is.
De biztos bennem van a baj...
Micsoda cicaharcok mennek itt :DDD Hogy eleget tegyek a kérésnek, remélem így érthetőbb.
"Én nőként nem kedvelem férfin az ilyen nadrágokat, de nem azért, mert b#zisnak TALÁLOM/GONDOLOM, hanem mert legtöbb esetben előnytelen."
Kezdem azt hinni, hogy a statisztika miszerint a magyarok legalább negyede funkcionál analfabéta talán nem is olyan túlzás.
Bocsi, #11! az 1960-as évektől kezdve folyamatosan a lázadozó, a liberálisan gondolkodó generációk a világban a hangadók. Nektek áll a világ! Mi a fenét akarsz még?
Én, és a hozzám hasonlók, akik még régi normák között ÉREZZÜK JÓL MAGUNKAT, nem rettegésből tesszük, hanem mert igy jó nekünk. Ha a rettegés vezetne minket, hogy megszólnak az emberek, akkor éppen hogy nem vállalnánk a régimódi egyéniségünket, hanem mennénk dagonyázni közétek a sárba amit megállás nélkül dagasztotok, és egy olyan világot kreáltok, amiben már semmi se szent.
És a b_zis csőgatya ebben a világban a legkisebb gond.
Ha nem tűnne fel, én sem rettegek, hanem lázadok a te lázadásod ellen, ha rettegnék, nem irnék, hanem hallgatnék!
14! (2)-es versenyző.
Köszönöm hogy másodjára érthetően tudtál fogalmazni, szerintem nem vagy analfabéta (mert ugye mindenki magából indul ki...) csupán első nekifutásra nem sikerült kifejezni magadat.
A buzgómócsing konzervatív kollégánknak pedig köszönöm a közben járását, hogy sikerült belőled kicsikarni egy érthetőbb fogalmazást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!