Lányok! Meddig húzzátok fel magatokon a nadrágokat? Magas derék vagy normál?
Mostanában kezdett komolyan érdekelni a divat, öltözködés! Úgy gondolom ideje már egy kis újat belevinni stílusomba.! Pl.: más lányokon régóta tetszenek a magas derekú (high waisted) nadrágok..de magamon valahogy nem tudtam elképzelni..soha nem hordtam ilyen nacit...újabban viszont előfordul , hogy megfogom és felhúzom a nadrágot a derekamnál magasabbra is..DE EGYELŐRE FURCSA ÉS KÉNYELMETLEN.. a harisnyanadrágot cibálom a hasam fölé, és kell pár óra míg valamelyest hozzá szokok..ezzel gyakorlok 😃
Tőletek szeretném kérdezni!!
Milyen magasra húzzátok fel a nadrágokat??Mennyi idő alatt szoktatok hozzá??
(Pl farmer, legging, skinny, harisnya...stb)
Nyugodtan linkelhettek is, képeket is várok..és kommenteket
Ameddig az adott nadrág dereka ér.
Rövid derekú nadrágot tüdőig felhúzni el is hiszem, hogy kényelmetlen.
Én inkább szoknyás, ruhás vagyok. Nadrágom nem sok van,azok is főleg csípő fazonúak. Tehát nem nagyon húzom fel. A magasderekúak borzalmasak szerintem. A szoknyáimat is általában csípőig húzom, bár van pár vastag téli szoknyám, amik magasított derekúak kb a hasamig ér. Mondjuk nem látszódik, mert garbót,vagy valami pulcsit veszek hozzá, ami eltakarja.
Harisnyánál meg tök változó. Sok csípőharisnyám van, de vannak normál derekúak, meg egy-kettő aminek olyan magas a dereka, h akár a mellem aljáig is felhúzhatnám. Mondjuk harisnyával nem variálok, ott azt az elvet követem,h a harisnya ne érjen túl a nadrág/szoknya tetején. Csípőharisnyával adott a dolog, ha meg magasabban végződik, akkor felhúzom ameddig csak lehet, aztán a derekát visszahajtom addig, h a nadrág/szoknya alól ne látszon ki. Szerintem kár felcibálni azt a harisnyát, azzal nem szokod meg, egy magas derekú naci tök más mint egy harisnya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!