Aki 177 cm (nő) és normál testalkatú normál súlyúnak érzi magát (és az is) leírná hány centi mell derék csípő comb?
Eleg szeles a csipom: 99 cm
comb: 64 cm
derek: 92
179 cm vagyok es 72-3 kg. Kicsit szeretnek fogyni. Nem erzem meg magam ducinak, mert eleg eros csontozatu vagyok.
Leirnad Te is az adataidat?
Én 177 cm-hez most 69 kiló vagyok, 5 hónap alatt fogytam 16 kilót de még mindig valahogy nem az igazi..:(
Jó sose leszek nádszál azt tudom.
Adataim: csípő 98, derék 73, mell 95, comb 57. Ez még mindig 40es méret :(
Hát nem tudom...pedig többet is próbáltam most H&M, C&A tesco (amik itt felénk elérhető közelségben vannak) és mind 40es volt csak jó rám, a 38 asból kibuggyanok, nagyon csúnya..:(
Az orsayban volt egyedül a rövidnaci amiból 38as jó volt de annak gumis dereka volt.ezért gondolom hogy comb ügyileg vagyok túl vastag ezekszerint, mert a rövidnacinak ugye nincs combja.
A melltartó témától a falnak megyek amúgy mert minél kisebb a körfogat alul ugyanaz a kosárméret annál kisebb!!!
Egy féléve még jóval ducibb voltam, 85 cm kellett alul körméretben és olyan D-E kosár. Na most a cicim nem fogyott össze ennyit csak alul a körfogatom lett 76 cm amire meg már 75-ös kell viszont G !!!!! kosár lett jó...mondanom se kell mekkora a kínálat ebből a méretből főleg elérhető áron...
Tehát a D kosár 85 ösben teljesen jó volt, 80asban már E-F kellett (volna ha veszek köztes méretet, de nem vettem jól is tettem mert az most már nagy lenne), és 75 ösben pedig már G kosár??? Őrület, teljesen követhetetlen...azért ugye az látható hogy kizárt hogy fogyáskor a cicim NŐJÖN:DD max. stagnál méretben de 2 kosarat tuti nem nőtt:DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!