Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok, aki nézi az Afili Ask...

Lányok, aki nézi az Afili Ask című sorozatot, mennyire jön be nektek Kerem öltözködési stílusa, ruhatára, haja?

Figyelt kérdés
2019. dec. 13. 20:43
 1/7 anonim válasza:
Hát nem nagyon, de tudva ki a stylistja ezen nem is csodálkozm :D De ettől eltekintve szeretm ezt a sorozatot, Caglar pedig nagy kedvencem. Ez egy állandó téma egyébként az angol fórumokon és nyáron indult is egy komment áradat a sorozat producerei felé hogy változtassanak ..
2019. dec. 14. 09:21
 2/7 A kérdező kommentje:

És mi a bajod vele? Tényleg érdekelne

amiatt tettem fel a kérdést, mert én kb ugyanígy öltözködöm, szóval régimódi galléros pólók, ingek, hagyományos színek, karóra... szándékosan kerülve minden mai divathóbortot, és szerintem ez így jó

2019. dec. 14. 14:53
 3/7 anonim ***** válasza:
Gőzöm sincs mi ez a sorozat de rákeresve nekem tetszik. Szeretem az ilyen egyszerű öltözködést. Bár nem árt ha nem társul apu testtel.
2019. dec. 14. 16:38
 4/7 A kérdező kommentje:
Egyetértek. :D De nem társul. Mondjuk azért nem vagyok egy Kerem sajnos
2019. dec. 14. 18:03
 5/7 anonim válasza:
Hogy is fogalmazzak ... Nem önmagában a ruháival van bajom, hanem azzal hogy Kerem karakteréhez nem illenek. Nem tudom hanyadik résznél jársz, én élőben követem ... De Kerem egy gazdag üzletember, aki ráadásul a divattal foglalkozik, menő és drága autója van, modern bútorai, ehhez képest olyan olcsónak tűnnek a ruhái. És az lehet a saját szoc problémám, de az nagyon nem jön be amikor öltönyös kombóhoz nem visel a pasi zoknit :D A másik észrevételem szintén inkább a karakternek szól ... Kerem egy vibráló, vicces playboy figura, ehhez képest néha unalmasak és sötétek az outfitjei. Ha láttad az elején amikor az esküvő után elmegy a medencés partyra ... most komolyan, egy divatos playboy ilyen sötét, fekete-barna nyakig felöltözött stílusban menne el egy medence partira? Szóval nekem leginkább azzal van gondom ebben a sorozatba hogy a stylistok pont azt nem végzik el, ami a feladatuk lenne .. akarakterhez és szituációhoz megfeleő outfit kigondolása .. Mint írtam nekem nagy kedvencem Caglar, több filmben és sorozatban láttam, igazi tehetség, e a Fazlet Hanim and Kizlariban például nagyon jó stylistja és fodrásza volt .. sokkal jobb mint ebben a sorozatban. Etől persze még nagyon szeretm ezt a sorozatot :D
2019. dec. 14. 23:39
 6/7 A kérdező kommentje:

Jó, köszönöm, megnyugtattál minden szempontból. :)

Ez zoknitlanság rám is a frászt hozza, de tényleg sok 20-30-as srác mellőzi mostanában, de szerintem elég komolytalan.

Az, hogy nem a ruhatárral van bajod, hanem a karakterhez való viszonyával, az is megnyugtató, mert én nem vagyok se gazdag, se playboy, szeretem az egyszerűséget, szóval az egyszerűbb, olcsóbb ruhák pont nekem valók. :)

A sorozatot egyébként még nem láttam, csak jeleneteket belőle. De meglepve tapasztaltam, hogy a képernyőn az elmúlt 10 évben első alkalommal látok egy srácot, aki egy az egyben úgy öltözködik mint én, és valahogy régimódi a stílusa, se az a hű-de-macsó, se az a tiritarka metroszexuális

kíváncsi voltam, hogy vajon ez azt jelenti-e, hogy újra divatba jön az egyszerűség

2019. dec. 15. 15:48
 7/7 anonim válasza:
Az Afili Aşkot hol lehet megnézni magyar felirattal?
2020. júl. 19. 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!