Lányok, aki nézi az Afili Ask című sorozatot, mennyire jön be nektek Kerem öltözködési stílusa, ruhatára, haja?
És mi a bajod vele? Tényleg érdekelne
amiatt tettem fel a kérdést, mert én kb ugyanígy öltözködöm, szóval régimódi galléros pólók, ingek, hagyományos színek, karóra... szándékosan kerülve minden mai divathóbortot, és szerintem ez így jó
Jó, köszönöm, megnyugtattál minden szempontból. :)
Ez zoknitlanság rám is a frászt hozza, de tényleg sok 20-30-as srác mellőzi mostanában, de szerintem elég komolytalan.
Az, hogy nem a ruhatárral van bajod, hanem a karakterhez való viszonyával, az is megnyugtató, mert én nem vagyok se gazdag, se playboy, szeretem az egyszerűséget, szóval az egyszerűbb, olcsóbb ruhák pont nekem valók. :)
A sorozatot egyébként még nem láttam, csak jeleneteket belőle. De meglepve tapasztaltam, hogy a képernyőn az elmúlt 10 évben első alkalommal látok egy srácot, aki egy az egyben úgy öltözködik mint én, és valahogy régimódi a stílusa, se az a hű-de-macsó, se az a tiritarka metroszexuális
kíváncsi voltam, hogy vajon ez azt jelenti-e, hogy újra divatba jön az egyszerűség
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!