Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Egy kis öltözködési trükkre...

Egy kis öltözködési trükkre kértem meg a barátnőmet, de nem akarja érteni, hogy mire gondolok. Hogyan tudnám neki érthetőbben elmagyarázni a kérésemet?

Figyelt kérdés
Megkértem a barátnőmet, hogy a hétvégén majd vegye egy kicsit "mellesebbre" a figurát. Egy nőnek csak tudnia kell, hogyan lehet nagyobbnak feltüntetni a melleit. Ma már olyan csodamelltartók léteznek, amelyek szép nagynak mutatják a teljesen átlagos vagy közepes méretű melleket is. Mit nem ért azon a kifejezésen valaki, hogy "mellesebbre venni a figurát"?

#push-up #wonder bra
2019. júl. 24. 19:23
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
95%

Én sem értem. Mondjuk soha nem is értettem is a kisfiúk szlengekkel teli dumájukat.

De mondok jobbat: közel a harminchoz sem tudom, hogy melyik melltartó dobná a nyakamba a dudáimat. De nem is akarom, nekem jó itt a mellkasomon is.

De ha te már ilyen jól vágod a témát és annyira akarod, akkor miért nem veszel neki te egy ilyen csoda-melltartót?

2019. júl. 24. 19:30
 2/13 anonim ***** válasza:
91%

Én ezt bunkóságnak tartom...akkorák a mellei, amekkorák. Ha átlagnál kisebbek, akkor azok, ha normál méretűek, akkor azok, ha az átlagnál nagyobbnak lennének, akkor nagyobbak lennének, erről nem tehet, hogy mekkora mellei vannak. Ha az én barátom ilyet mondana, akkor ezek után tuti elveszteném a bizalmam, hogy mikor csal meg egy olyannal, aki könnyen kapható és mellé nagy mellekkel áldotta meg a sors vagy mikor mászik rá egy plasztikmaca vagy bármi...mondjuk én szerencsés vagyok, mert valamennyivel nagyobb melleim vannak, mint az átlag. Sajnálom azokat a lányokat, akik kézen fogva a pasijukkal szembe jönnek velem és a pasi úgy megbámul, mintha soha nem látott volna átlagosnál nagyobb mellet, még zárt felsőben is, ez nekem is kellemetlen, hisz nem tudok mit kezdeni azzal, hogy nekem meg akkora van, amekkora.

Nem mellesleg minek kéne push up melltartót vennie? Párkapcsolaton belül soha nem láttam értelmét. Előbb-utóbb, ha a kapcsolat elmélyül és van szex, úgyis kiderül az igazság. Ha már tudja a srác, hogy mekkora a barátnője melle, akkor miért kéne "felpockolni" neki? Mert ruhában izgató, hogy mekkorának tűnik? Csakhogy ha leveszi, ugyanakkora lesz, mint push up előtt/nélkül, akkor ezek szerint neked is lecsillapodik a vágyad, ahogy neki "eltűnik" a "mellesebb figura"?

2019. júl. 24. 21:09
 3/13 anonim ***** válasza:
92%
Ennél a pontnál én azon gondolkodtam volna el hogy merre meneküljek.. el. Tőled messze.
2019. júl. 24. 21:11
 4/13 anonim ***** válasza:
92%
És te hogy növesztesz farkat?
2019. júl. 24. 21:12
 5/13 anonim ***** válasza:
90%
Talán inkább el kéne fogadnod a barátnődet úgy ahogy van? Ha ez nem megy, akkor meg búcsúzz el tőle, biztos jobbat érdemel nálad.
2019. júl. 25. 00:21
 6/13 anonim ***** válasza:
92%
Amúgy ha ilyen nagy mell fétised van, miért nem olyan csajt választottál?
2019. júl. 25. 00:23
 7/13 anonim ***** válasza:
22%

Szerintem semmi gáz nincs abban, hogy szívesen látnád a párodat szexibb ruhadarabban (persze nagyon kényelmes a "mindig, minden jó úgy, ahogy van" hozzáállás is, csak épp a legrövidebb út a kapcsolat ellaposodásához).

De ne légy ilyen számonkérő.

Először is beszéljétek át, mi tetszene neked, és azt is, hogy mi tetszene neki. Nézzetek szét együtt, menjetek el ruhát próbálni. Ha pedig nem vevő rá, akkor ne erőltesd.

2019. júl. 25. 11:40
 8/13 anonim ***** válasza:
92%
#7 akkor értelmezd a szöveget, nem szexibb ruhadarabban akarja látni a párját, hanem azt akarja, hogy pockolja fel a melleit, hogy nagyobbnak tűnjenek...
2019. júl. 25. 12:20
 9/13 anonim ***** válasza:
19%

Hm... jobban elolvasva, igazad lehet.

Mondjuk azt is meg kell hagyni, senki nem előnytelen irányba tolja a megjelenését, ha szeretne a másik számára izgatóbb lenni, és ebbe beleférhet valamennyi optikai tuning (férfiak sem olyan felsővel próbálnak szexik lenni, ami a kis pocakot is nagy sörhasnak mutatja).

2019. júl. 25. 13:59
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem akar push up es egyeb csodamelltartoban fesziteni.mert kenyelmetlenek
2019. júl. 27. 00:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!