Milyen öltözködési stílust javasoltok nekem? 35 éves férfi.
35 éves férfi vagyok, szeretnék jobban öltözött, férfiasabb, stílusosabb ruhákat hordani, mint most.
170 cm magas vagyok, van némi súlyfeleslegem, M és L méretet hordok.
Elsősorban a multis munkahelyen szeretném a 25 évesekre varrott pulcsit inkább egy szebb szabású pulóverre cserélni, illetve a nadrágoknál a klasszik farmert kiváltani.
Melyik boltokat javasoljátok?
Nyugodtan javasoljatok cipőt, nadrágot, pulóvert, kabátot is.
Köszi!
A klasszik farmert szerintem hiba lenne leváltani. Nagyon sokoldalú és időtálló ruhadarab. Veszel hozzá egy garbót és sprortzakót és elegánsabb vagy az emberek 99%-ánál anélkül, hogy túlöltöznél. Húzol hozzá egy egyszínű pólót és tartán mintás flanelinget és egy teljesen prezentálható casual viseletet kapsz.
Ami a boltokat illeti, nekem a legnagyobb szerencsém a kicsi, termékkínálatukban specializált boltokkal van. Tapasztalatom szerint az olyan boltok, amik mindenből tartanak egy kicsit, a termékeik legjava szemét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!