Most ebben a hidegben ti hány denes harisnyát húztok nadrág alá?
A kérdést látva már kész voltam, hogy megint a "harisnya a gatya alá" fétises ember lesz az, de hogy ez tényleg megy az életben, az meglep.
Szoktam fázni, de felül. Életemben nem volt olyan, hogy a lábam dideregjen, mindig csak felül. És én egész télen csak bundás harisnyát hordok (szoknyával), nem veszek rá gatyát.
Én mindig egy vékonyabb sztreccs nadrágot húzok alá (nem leggings).
Harisnyában megfagynék.
És ha te nem fázol alul, akkor más sem fázhat. Sőt, aki alul fázik, az egyenesen kivetnivaló bolond. Éljen az empátia.
Egyedül a 10-es versenyző válaszolt érdemileg.
Számomra azért furcsa aki egy szál naciban van a mínuszokban mert gondolom felül van rajta vagy három réteg ruha,de alulra kijelentik,hogy ugyan minek! Elég egy réteg is, holott alulról fázunk meg leginkább tehát a felülre több réteg is indokolatlan az ilyen embereknél.
A kötött harisnyáról meg annyit,hogy annál kényelmetlenebb viselet még a jéger alsó,de aki szereti kínozni magát az viselje nyugodtan ez utóbbit nyugodtan.
18.
Azért nem láttál még nejlon harisnyát még egy férfi kollégádon sem mert még mi nem voltunk kollégák!
A másik dolog meg az hogy a pasik hiúságból inkább választják a kényelmetlenebb megoldásokat mintsem példát vennének a nőkről úgy ahogyan azt tette az a több cég is akik gyártanak férfi nejlon harisnyát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!