Miért mutatják a legtöbb képen rövid felsővel a leggingset?
A neten a keresőben (Google) a legtöbb képen rövid felsővel mutatják a leggingset. Most csak példaként egy oldal, de számtalan van:
Vagy pl. üzletek képein:
Én azt hittem így ízléstelen hordani. Szerintetek? Megváltozott valamikor a divat/közizlés és én lemaradtam róla? :D
???
Egyik képen sem rövid felső van. És szerintem ezek nem is igazi leggingsek (erőltetve rájuk lehet fogni).
Mert ha hosszú felsővel mutatjàk, akkor nem làtod az egész leggingset, hogy hogy néz ki!
Különben sem divatmagazin kèpek ezek. Csupàn az adott ruhát mutatjàk be
Nyilván azért, hogy lehessen látni, milyen.
Ehhez nem kell Nobel-díj, hogy rájöjj.
Ha jól emlékszem, ízléstelennek a sima pólóanyagú, seggbe bevágó és minden kis narancsbőrt, striát kiadó, ráadásként még gyakran át is látszó leggings volt kimondva - tök jogosan. Azokat tényleg csak ruha, meg hosszú felső alá illik felvenni. De itt a képeken nadrágok vannak, jó, az első lehet vita tárgya, de a másik egy az egyben egy bőrgatya.
Amúgy meg ahogy elhangzott már: egy hirdetésben nem húzhatnak rá ruhát, mert akkor nem látszik a termék.
Akkor ízléstelen a leggingset rövid felsővel hordani, ha látszik benne a tevepata, meg a se.. ed vágata.
De vannak ma már normális leggingsek amik vastag anyagból készültek, és ha nem 1 számmal kisebbet veszel belőle, akkor nyugodtan fel lehet venni rövid pólóval.
Nekem pl van egy bőrbetétes leggingsem, ami belül bélelt, így télen is simán tudom hordani még a +30 kgmmal is rövid pulcsival meg kabáttal, mert nem mutatja ki a narancsbőrömet, a tevepatámat, és nem követi ízléstelenül a fenék vonalamat.
Ez is egy példa arra hogy nyugatról jön a szenny!
Náluk elfogadott a tevepata meg a shegg látványa, mi magyarok azért konzervatívabbak vagyunk.
F/43
Mindenki úgy hordja, ahogy akarja.
Webshopban meg nyilván nem tunikát húznak rá, hogy kvára semmit ne lásson belőle az ember...
Utolsó: annó mikor divatba jöttek a leggingsek, csak ezek a vékony, átlátszó anyagú kis cicanadrágok voltak, amik közelebb voltak a harisnyához, mint a nadrághoz. A leggingseket eredetileg a férfi joggings női megfelelőjének gyártották, télen szoknya, vagy nadrág alá, hogy ne fázzanak a nők. Ezért került a köztudatba, hogy a leggingsek nem nadrágok.
Viszont a gyártók felfigyeltek rá, hogy ha kicsit vastagabbra és jobb anyagból gyártják, akkor simán el tudják adni nadrágként, és olcsóbban kijönnek, mint a farmerrel. Van amit még mindig ízléstelen nadrágként hordani, de vannak már olyanok amiket nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!