Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért mutatják a legtöbb...

Miért mutatják a legtöbb képen rövid felsővel a leggingset?

Figyelt kérdés

A neten a keresőben (Google) a legtöbb képen rövid felsővel mutatják a leggingset. Most csak példaként egy oldal, de számtalan van:

[link]

Vagy pl. üzletek képein:

[link]

Én azt hittem így ízléstelen hordani. Szerintetek? Megváltozott valamikor a divat/közizlés és én lemaradtam róla? :D

2019. nov. 25. 23:51
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
97%

???

Egyik képen sem rövid felső van. És szerintem ezek nem is igazi leggingsek (erőltetve rájuk lehet fogni).

2019. nov. 26. 01:02
 2/12 anonim ***** válasza:
95%

Mert ha hosszú felsővel mutatjàk, akkor nem làtod az egész leggingset, hogy hogy néz ki!

Különben sem divatmagazin kèpek ezek. Csupàn az adott ruhát mutatjàk be

2019. nov. 26. 01:44
 3/12 anonim ***** válasza:
87%

Nyilván azért, hogy lehessen látni, milyen.

Ehhez nem kell Nobel-díj, hogy rájöjj.

2019. nov. 26. 02:28
 4/12 anonim ***** válasza:
98%

Ha jól emlékszem, ízléstelennek a sima pólóanyagú, seggbe bevágó és minden kis narancsbőrt, striát kiadó, ráadásként még gyakran át is látszó leggings volt kimondva - tök jogosan. Azokat tényleg csak ruha, meg hosszú felső alá illik felvenni. De itt a képeken nadrágok vannak, jó, az első lehet vita tárgya, de a másik egy az egyben egy bőrgatya.

Amúgy meg ahogy elhangzott már: egy hirdetésben nem húzhatnak rá ruhát, mert akkor nem látszik a termék.

2019. nov. 26. 05:58
 5/12 anonim ***** válasza:
97%

Akkor ízléstelen a leggingset rövid felsővel hordani, ha látszik benne a tevepata, meg a se.. ed vágata.

De vannak ma már normális leggingsek amik vastag anyagból készültek, és ha nem 1 számmal kisebbet veszel belőle, akkor nyugodtan fel lehet venni rövid pólóval.

Nekem pl van egy bőrbetétes leggingsem, ami belül bélelt, így télen is simán tudom hordani még a +30 kgmmal is rövid pulcsival meg kabáttal, mert nem mutatja ki a narancsbőrömet, a tevepatámat, és nem követi ízléstelenül a fenék vonalamat.

2019. nov. 26. 06:52
 6/12 A kérdező kommentje:
Igen, a Bershka oldalán lévőket visszaszívom, ott közben leesett, hogy a termék miatt. Főleg Google képkeresőben találkoztam olyannal, ahol rövidfelsővel volt a vékonyabb leggigns is, de végülis mindenki döntse el maga, hogy mennyi fér neki bele.
2019. nov. 26. 07:49
 7/12 anonim ***** válasza:
12%

Ez is egy példa arra hogy nyugatról jön a szenny!

Náluk elfogadott a tevepata meg a shegg látványa, mi magyarok azért konzervatívabbak vagyunk.

F/43

2019. nov. 26. 10:42
 8/12 Sunshinedoll ***** válasza:
92%

Mindenki úgy hordja, ahogy akarja.

Webshopban meg nyilván nem tunikát húznak rá, hogy kvára semmit ne lásson belőle az ember...

2019. nov. 26. 14:45
 9/12 anonim ***** válasza:
76%
Azt mondom egy tök vékony átlátszó valamit tényleg ne vegyenek fel rövid felsővel,ami a képeken van azokat nyugodtan lehet.Nagy hülyeség az a berögzülés hogy,a leggings nem nadrág.Hát akkor mi?
2019. nov. 26. 20:25
 10/12 anonim ***** válasza:
89%

Utolsó: annó mikor divatba jöttek a leggingsek, csak ezek a vékony, átlátszó anyagú kis cicanadrágok voltak, amik közelebb voltak a harisnyához, mint a nadrághoz. A leggingseket eredetileg a férfi joggings női megfelelőjének gyártották, télen szoknya, vagy nadrág alá, hogy ne fázzanak a nők. Ezért került a köztudatba, hogy a leggingsek nem nadrágok.

Viszont a gyártók felfigyeltek rá, hogy ha kicsit vastagabbra és jobb anyagból gyártják, akkor simán el tudják adni nadrágként, és olcsóbban kijönnek, mint a farmerrel. Van amit még mindig ízléstelen nadrágként hordani, de vannak már olyanok amiket nem.

2019. nov. 26. 22:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!