Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Wishről rendelésnél mekkora...

Wishről rendelésnél mekkora az esély, hogy nem azt kapom, amit rendeltem?

Figyelt kérdés
Egyszerű hétköznapi ruhákat rendelnék, nem számít, hogy mikorra ér ide a csomag, nem alkalomhoz kötöttek, elvileg olyanok, amiket nem lehet elrontani. A boltoknak jók az értékeléseik(nem sérült a csomag gyors szállítás, a terméknél nem látok értékelést 🤔)
2019. nov. 24. 06:55
 1/8 A kérdező kommentje:
2-3ezerrel olcsóbb ruhák, mint az itthoni noname butikok ára, csak ilyeneket nem láttam
2019. nov. 24. 06:57
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Én eddig mindig azt kaptam, amit rendeltem. Ruhát 3x próbáltam, viszont mindháromszor megszívtam velük: vagy rossz volt a méret vagy a szabás (egyszer pólót, egyszer pulcsit, meg egyszer egy egyberèszes szoknyát rendeltem.. a leírás szerinti méreteket néztem).
2019. nov. 24. 07:06
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem volt egyszer, hogy nem azt küldték amit rendeltem. Egy nyakláncot rendeltem, de jött helyette három gyűrű. Ilyenkor lehet írni akitől rendelted az árut és akkor vagy visszaadja a pénzt, vagy ingyen kipostázza az eredeti árut. Már nem tudom melyiket csinálják mert 1000 éve volt. Inkább aliexpressezem 😃
2019. nov. 24. 07:17
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Bandás pólót rendeltem a tagok fejeit és a bandanevet egymásra nyomtatták van amelyiknek egybefolyt a szeme a póló alap színével. Inkább az amazont próbáld meg vagy 4× rendeltem mindig azt kaptam amit kértem.
2019. nov. 24. 13:14
 5/8 anonim ***** válasza:
Én már rendeltem párszor és vegyesek a tapasztalatok. Először egy táskát és telefontokot. Minkettő megjött olyanok mint a képen. Aztán egy nadrágot azzal is elégedett vagyok. De rendeltem még egy nadrágot és fülbevalót, azokat évek óza hiába várom
2019. nov. 24. 14:43
 6/8 anonim ***** válasza:
Lutri, bár én inkább aliexpressezni szoktam. Kedvencem amikor a vevő adja az 5 csillagot, leírja, hogy olyan mint a képen és rak mellé fotót egy ocsmonda ruháról ami max ovis farsangra lenne jó jelmeznek :D szóval teljesen lutri a dolog. Olcsó húsnak híg a leve, úgy vegyél ilyen oldalakról bármit, hogy ha olyan is mint a képeken nem biztos, hogy hosszúéletű lesz. Az anyag szokott még csalfa lenni. A címben, a leírásban, az összetételnél írnak 3 különböző dolgot és valamelyik talán betalál.
2019. nov. 25. 23:42
 7/8 anonim ***** válasza:

A képeket kell nézni.

nekem volt pólóm ami nyomtatott volt, de a minta lemállott két mosás után

volt pólóm ami nagyon izzasztós volt, meg szúrt

van egy pulcsim ami tök jó, három mérettel kellett nagyobbat venni de megérte, imádom.

volt olyan is amit kibontás után azonnal kukáztam.

Változó, wish olyan mint a kínai piac, több árus, több beszállító.

2019. nov. 27. 13:16
 8/8 anonim válasza:
Ha reklamálsz, azonnal visszakapod, amit fizettél érte. Ez ma már automatikusan működik.
2020. márc. 17. 17:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!