Lányok! Ti hétvégéken ottholra milyen cuccokat vesztek fel napközben?
Figyelt kérdés
Kétszer nagyobb ,ronda melegítő , kényelmes gagyi ruha amit amugy nem vennétek fel sehova ??? Vagy
Olyan ruhákban vagytok , amikben alapjáraton suliba, munkába, utcára mentek???
2019. nov. 22. 15:45
11/19 anonim válasza:
Én is így, mint az előttem lévő:)
12/19 anonim válasza:
Ha jobb idő van, akkor térdzokni + ruha vagy térdzokni + szoknya + felső.
Ha hidegebb van, akkor általában leggings + hosszú ujjú felső.
13/19 ívy1 válasza:
Sport vagy sima leggings pólóval,arra figyelek hogy ne legyen szakadt meg koszos elnyűtt.
14/19 anonim válasza:
Általában semmiben nem vagyok. Vagy köntösben. Vagy rövid pamut naci+póló vagy melegítő
16/19 anonim válasza:
Köntös es térdzokni
De ha hidegebb van akkor olyan leggingsek amiket mar nem szivesen hordom a suliba de attol meg jok
17/19 anonim válasza:
Nyáron régi fakult nyári ruhák kb 10+ évesek, ha nagyon kell, akkor ki tudok menni bennük utcára, de nem választanám egy hétfői reggel.
Télen meleg cicanadrág+zokni+hosszú póló.
18/19 anonim válasza:
Cicanadrág/melegítőnadrág pólóval és/vagy pulcsival, vagy pizsama. Utcai ruhában csak akkor vagyok, ha megjöttem valahonnan és úgymond nem érdemes átöltözni, mert úgyis lefekszem aludni vagy esetleg valami program van.
19/19 anonim válasza:
Otthoni ruhában vagyok. Vannak otthoni pólóim, évszaknak megfelelő nadrágjaim (melegítő, cica, rövidnadrágok, mind egyszerű pamut darabok), szobazoknijaim. Minden korrekt állapotú, ha ki kell ugrani a sarki kisboltba nem feltétlenül öltözök át, de egy fokkal kényelmesebb mint az utcai ruháim. Azok sem kényelmetlenek, de komfortosabbak az otthoni cuccaim. Farmerban, vagy kisruhában nem ugyanolyan tévézni vagy házimunkát végezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!