Lányok! Ti hétvégéken ottholra milyen cuccokat vesztek fel napközben?
Figyelt kérdés
Kétszer nagyobb ,ronda melegítő , kényelmes gagyi ruha amit amugy nem vennétek fel sehova ??? Vagy
Olyan ruhákban vagytok , amikben alapjáraton suliba, munkába, utcára mentek???
2019. nov. 22. 15:45
1/19 anonim válasza:
Régi, elhasznált ruhákban, kényelmes szabadidő nadrágban vagyok. Olyan felsőket hordok, amiket nem sajnálok, ha főzés vagy takarítás közben piszkos és foltos lesz.
2/19 anonim válasza:
*otthoN
Én melegítőben pólóval, vagy leggingsben bő tunikával.
3/19 anonim válasza:
Pamut legging és sportmelltartó, gagyibb fajta. Körbefűtenek, nagyon meleg van nálunk.
4/19 anonim válasza:
Gagyibb farmer, sima póló, pulcsi. A melegítőket nem szeretem még otthonra sem. Igazából én mindig magamnak öltözöm és otthon sem szeretek teljesen lepukkantnak látszani, ha a tükörbe nézek. Nem tesz jót az önbizalmamnak.
5/19 anonim válasza:
Itthon hordok cicanadrágot, ujjatlan felsőket, rövid nadrágokat... speciál ezek jól néznek ki, szóval jó állapotban vannak, és akár az utcára is elmennének, viszont én az utcára ilyeneket soha sem szoktam felvenni, mert nem érzem magam benne kényelmesen az utcán.
6/19 anonim válasza:
Normális, de nem kinyúlt, nem kopott melegítő, vagy olyan régebbi ruha amit már nyilvános helyre nem vennék fel.
7/19 Metionin válasza:
Cicanadrág, bő póló, bolyhos zokni.
8/19 anonim válasza:
Nyáron színes pamutruhákat hordok (olcsóbb olasz boltokban kapni). Télen cicanadrág vagy plüss melegítő pólóval. Nem kopott, nem nyúlott. Farmert, utcai ruhát nem szeretek otthon hordani.
9/19 anonim válasza:
Foltos, koszlott, esetenként nagy póló
Ronda melegítő
Hidegben valami gáz pulcsi
10/19 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!