Alacsony lányok! Ti hol vásároltok?
21 éves vagyok és 151cm. Nagyon nehezen találok magamra olyan ruhát, ami jó rám és nem gyerekes. Mivel 95%-ban csak a gyerek osztályon kapok ruhát, így elég kevés alkalmam adódik venni is valamit. Az üzletek nagy részében a női méretben az XS-es is nagy rám, a Tally Weil-ben is csak néha-néha jó rám az XXS-es, attól függ milyen a ruha szabása. Jelenleg elegáns női kabátot keresek: [link]
Ilyesmire gondolok. Női és elegáns, ami ugyebár gyerek méretben nincs, mert gyerekek ilyeneket nem hordanak. Ha esetleg van olyan, aki ugyan ebben a cipőben jár, mint én, annak megköszönném, ha leírná ő hol szokott vásárolni/rendelni:)
Előre is köszönöm a segítséget!:)
Hát nem tudom, én majdhogynem minden boltban találok magamra ruhát, a 153 centimmel.
Ilyesmi kabátot Stradivariusban és H&M-ben vettem. Nézz körül még Bershkában, Sinsayben is. :)
148 vagyok, és az idomaim miatt soha nem szorultam a gyerekosztály kínálatára (nem vagyok túlsúlyos, a derekam nagyon vékony, csak nagyobb a mellem és a fenekem).
A legtöbb márkánál tökéletes az XS-es, Inditex márkákból, illetve a kevésbé nyúlós Tallys nadrágoknál az S, de van amikor az M is jó rám.
Szóval: a Bershkában, Pull&Bear-ben, New Yorkerben, talán még a Stradivariusban is vannak elképesztően kicsi méretek.
A Bershka méretezése a legtöbb ruhadarabnál még 1 számmal kisebb is, mint a legtöbb helyen.
Én sokáig 156 centi voltam, most 158 cm vagyok (tavaly valami csoda folytán nőttem 2 centit ). Sok ruhámat a h&m gyerekosztályán vettem ,ott egész nőies cuccokat is árulnak.Egyébként nekem s-m a méretem,nadrágokat női részlegről szoktam venni és vágatok belőle. Vagy a 7/8-os nadrágok közül választok, az elég rövid hogy jó legyen. A szoknyákból extra minit veszek és úgy kicsivel térd felé ér,ruháknál pedig azt nézem minek nagyon rövid a dereka és igy általában megfelel. Pólókból/felsőkből gyakran jó a crop fazon.Illetve gyakran vásárolok outletben/néha turiban is,ott általában a próbababához viszonyítok. Kabátnál szerintem az a lényeg hogy felül jó legyen,a többit pedig általában lehet igazíttatni,kivéve ha végig cipzáras fazon.
22/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!