Alacsony,155-56cm lányok, illetve az ennél alacsonyabbak, hol vásároltok ruhákat magatoknak?
Engem nem érint, de egy barátnőm (kb 160 cm, de nagyon vékony) a gyerek/tini részlegen szokott vásárolni, mert a sima női ruhák lógnak rajta. Pl H&M-ben azon a részen nagyon jó ruhákat találni, plusz a legtöbb helyen magasság szerint is elkülönül. Amúgy még a mangoban szoktak elég kicsi ruhák lenni, ott nekem is nagyobb méret kell mint amit alapból hordok, szóval lehet ott az XS is kisebb méret.
Én 173 cm vagyok mégis a legtöbb nadrágom szára túl hosszú, de ez még a jobbik eset, mert legalább fel lehet varni. Ha túl rövid lenne azt már nehezebb korrigálni. :)
Haliho, van olyan, hogy XXS/32 meret.
Bershkaban, h&mben, pull&bear, stradi stb... mindenhol van.
En 155cm 42kg vagyok.
Zara gyerekosztalyrol vettem anno pl egy nadragot, hogy bokanadrag legyen.
De most pl ruhatarar valtottam es rendeltem a bershkabol es a pull&bearbol is nadragokat 32/XXS meretben es mindegyik tokeletes hosszban, egyaltalan nem gyurodnek.
Ertem, hogy elkeseredett vagy, de kicsit jobban korbe kene nezni :) en amibol tudok XXS/32-t veszek, ha meg csak XS-ig megy a meret akkor probalok/majd visszakuldom ha nagy.
Polokbol altalaban inkabb XS vagy S rendelek mert nagyon feszulne az XXS pl :)
Ja es azt hozzatennem, hogy a zara es a reserved, foleg az utobbi, altalaban nagyobb meretekkel futnak. Bar tobb zaras xxs (noi reszleges) nadragom is volt.
Es tenyleg, rengeteg helyen vannak mar ezek a kis meretek, ezzel foglalkozom, ismerem a kinalatokat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!