Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Sátorozni fogok menni, milyen...

Sátorozni fogok menni, milyen ruhát vegyek fel? Vagy ez jó lesz, amit kitaláltam?

Figyelt kérdés

Jövő héten megyek egyik nap és csak azért kérdezem mert szörnyen izgulok :D Senkit sem ismerek aki jön csak a házigazdát de még őt se olyan túlzottan :D Szóval szeretnék jó benyomást kelteni. Ráadásul úgy tudom a lányok nagy része tipikus "p*csa" :S

Tehát én arra gondoltam, hogy lehetne mondjuk fekete, pántos top, sötét színű farmer térdgatya VAGY van ilyen drappm színű, nem testhezálló gatyám kettő is, illetve cipőnek fekete-fehér sima tornacipő, az alacsonyabb szárú fajta. Aztán esetleg színes karkötő néhány a kezemre, ilyesmi. Ez nem is túl sportos és nem is cicababás (szerintem) :D

Ezen kívül tudom nem ez a kategória egészen, de smink tekintetében is kicsit gondban vagyok. Hétköznapokon kihúzom a szemem tussal (vékonyan), tus nélkül olyan vagyok mint egy hulla :S Kifesthetem a szememet a sátorozásra is, ugye? (nem szeretném, hogy a srác aki tetszik egy múmiának ismerjen meg xD)

Előre is köszönöm aki végigolvassa :$

2010. júl. 18. 01:31
 1/4 lill* ***** válasza:

térdgatyát húzd fel:D

amúgy teljesen jóó

2010. júl. 18. 01:53
 2/4 A kérdező kommentje:

Nem vagyok egy nádszál alkat az is az oka annak hogy gondolkodóba estem :D Najó nem vagyok kövér de egy pici husi van így combtájékon :)

Ja meg azért nem akarok fekete topot mert amúgy is izzadós vagyok (bármennyire is igyekszem ellene tenni) és ha izgulok is így legalább fekete felsőn nem fog látszódni :D

2010. júl. 18. 02:01
 3/4 anonim ***** válasza:

Sztem ez így teljesen jó amit leírtál.Mondjuk én még vinnék magammal rövid nadrágot és egy két szoknyát és pár sze*i felsőt.

Sminkedet pedig a sátorban is megtudod csinálni magadnak :)

Jó szórakozást !

2010. júl. 18. 09:12
 4/4 anonim ***** válasza:
inkább valami fehér felsőt vigyél szerintem, azon egyáltalán nem látszik az izzadtság és és még eleged sem lesz
2010. júl. 18. 09:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!