Sátorozni fogok menni, milyen ruhát vegyek fel? Vagy ez jó lesz, amit kitaláltam?
Jövő héten megyek egyik nap és csak azért kérdezem mert szörnyen izgulok :D Senkit sem ismerek aki jön csak a házigazdát de még őt se olyan túlzottan :D Szóval szeretnék jó benyomást kelteni. Ráadásul úgy tudom a lányok nagy része tipikus "p*csa" :S
Tehát én arra gondoltam, hogy lehetne mondjuk fekete, pántos top, sötét színű farmer térdgatya VAGY van ilyen drappm színű, nem testhezálló gatyám kettő is, illetve cipőnek fekete-fehér sima tornacipő, az alacsonyabb szárú fajta. Aztán esetleg színes karkötő néhány a kezemre, ilyesmi. Ez nem is túl sportos és nem is cicababás (szerintem) :D
Ezen kívül tudom nem ez a kategória egészen, de smink tekintetében is kicsit gondban vagyok. Hétköznapokon kihúzom a szemem tussal (vékonyan), tus nélkül olyan vagyok mint egy hulla :S Kifesthetem a szememet a sátorozásra is, ugye? (nem szeretném, hogy a srác aki tetszik egy múmiának ismerjen meg xD)
Előre is köszönöm aki végigolvassa :$
térdgatyát húzd fel:D
amúgy teljesen jóó
Nem vagyok egy nádszál alkat az is az oka annak hogy gondolkodóba estem :D Najó nem vagyok kövér de egy pici husi van így combtájékon :)
Ja meg azért nem akarok fekete topot mert amúgy is izzadós vagyok (bármennyire is igyekszem ellene tenni) és ha izgulok is így legalább fekete felsőn nem fog látszódni :D
Sztem ez így teljesen jó amit leírtál.Mondjuk én még vinnék magammal rövid nadrágot és egy két szoknyát és pár sze*i felsőt.
Sminkedet pedig a sátorban is megtudod csinálni magadnak :)
Jó szórakozást !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!