Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit csináljak? Anyám olyan...

Mit csináljak? Anyám olyan cuccokat vesz nekem amit kb 10-15 éve hordtak az emberek! Ráadásul lány vagyok és 20 éves

Figyelt kérdés
Mondtam h kéne egy két meleg téli pulcsi és vett nekem egy olyat amin szivecskék vannak merthogy olcsó volt.Elegem van abból hogy minden ruhám olyan topis csak az a baj hogy éppen volna rá pénz mert nem vagyunk szegények,csak ők meg mindenre költik csak rám nem! Minden oszt.társam divatosan szép cuccokba jár csak én nem lány létemre!van egy két jobb cuccom is az is onnan h nyáron dolgoztam és tudtam venni magamnak. most mit csináljak mondtam neki h ebbe ki fognak röhögni meg h az osz társaim milyen cuccokba járnak.de azt mondta mért? szerinte jóóóó hát szerinte.........biztos rosszul esett neki de én nem azt kérem h sok ruhát vegyen nekem hanem hogyha már vesz akkor normálisat..ismeri a divatot nem erről van szó csak ő sajnál egy felsőre 1500ftnál többet
2008. nov. 17. 16:09
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Azt nem lehetne, hogy elkéred a Ránt szánt összeget, és Te veszed meg magadnak a ruháidat? Vagy elmész vele vásárolni. Más ötletem nincs.
2008. nov. 17. 16:27
 2/10 A kérdező kommentje:

az a baj h nincs rám szánt összeg

csak annyi amennyiből csak sz*r ruhákat lehet venni

2008. nov. 17. 16:33
 3/10 anonim ***** válasza:
95%
Hát akkor passz. De én 20 évesen már nem hagynám,hogy anyám vegye a ruháimat. Másra hogy-hogy tudnak költeni? Esetleg suli mellett ha tudnál melózni kicsit. Akkor már volna pénzed.
2008. nov. 17. 16:43
 4/10 A kérdező kommentje:

úgyértem hogy rajtam spórolnak

maguknak a szépet a jót rendes áron nekem meg már csak a szarabb minőség jut

én sem hagynám denem adnak pénzt és nem akkor vásárol nekem mikor ott vok na mindegy már csak azt várom h végezzek a sulival és elköltözzek és legyen munkám

azért köki a válaszokat

2008. nov. 17. 16:55
 5/10 anonim ***** válasza:
98%

Tehát te sosem kérsz pénzt , hogy menjél el vásárolni?

Ha igen éds keveset kapsz, akkor vásárolj olcsóbb üzletekbe ott is lehet kapni divatos ruhákat, vagy esetleg túrkálókban nagyon olcsó és nagyonjó cuccokat lehet venni.És ha tényleg úgy van, hogy rajtad spórolnak, kkor mond meg neki, állítsd tények elé., hogy neked is legyenek olyan jó ruháid, mint nekik.Harcold ki. 20évesen tényleg nem veheti anyukád a ruháid.

2008. nov. 17. 17:03
 6/10 anonim ***** válasza:
98%
Szerintem ha nyáron tudtál kicsit melózni és abból ruhákat venni, akkor most sem kizárt. Nem? Legalább lenne mi motiváljon. Hétvégén vagy délután pár óra és azt veszel amit szeretnél.
2008. nov. 17. 17:38
 7/10 anonim ***** válasza:
93%
Akkor inkabb vasarolj turibol! Hidd el nagyon sok jo cucc van es annal olcsobbat anyukad sem kapna.
2008. nov. 17. 20:05
 8/10 anonim ***** válasza:
23%
Szerintem nem az a gáz, hogy nem divatos cuccokat vesznek neked, hanem az, hogy egyáltalán 20 évesen az anyukád vásárolja neked a ruhákat. Nem is értem.
2008. nov. 18. 08:21
 9/10 anonim válasza:
95%
Ami nem tetszik add el egy turkálóba és az összegből amit kapsz veszel vmi trendit;)
2008. nov. 26. 18:50
 10/10 anonim ***** válasza:
Néha velem is előfordul ez a dolog, mégpedig úgy, hogy anyukám fiatal, 35éves, csak az a baj, azt hiszi, h 25, és magának megvesz mindent, a legutolsó divat szerint öltözködik, ha róla van szó mindig mindenre van pénz, de ha én szeretnék valamit, akkor más nincs pénz...én is dolgoztam a nyáron, jelenleg is dolgozok, egyetemen vagyok kolis, sokszor még arra sem akar adni pénzt, amire muszáj. De néha pedig észhez kap, és általában bepótolja a kimaradást, de akkor sem értem ezt a viselkedést. Nekem a gyerekem lesz az első, még ha nekem nem is lesz semmim.
2008. dec. 30. 12:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!