Ti már fel veszitek a téli kabatot cipőt? Illik már ilyenkor?
Figyelt kérdés
Itt holnapra 14 fokot mutat de úgy sem lesz annyit. Mindig kevesebb van🤭
Én amit eddig hordtam abba már fazok. És nekem a téli nem olyan bundás. Felvehetem már?
2019. nov. 3. 17:36
11/14 anonim válasza:
Időjáráshoz, és a saját hőérzetünkhöz öltözünk, nem naptári hónaphoz.
Alulöltözött emberek meg mindig is voltak, valakiknek el kell indítani a megfázás, influenza szezont. Mert más az, amikor a skandináv meg orosz népek kiskoruktól kezdve szoktatják a gyerekeket a hideghez, és más az, amikor a puhos Lajoska pólóban kosarazik a 10 fokban, mert még süt a nap = jó az idő.
12/14 A kérdező kommentje:
Nem veszem még fel. Esik az eső ilyenkor meleg van
2019. nov. 5. 11:14
13/14 anonim válasza:
Én felvettem, mert reggel, amikor jövök dolgozni, megfagyok, este amikor megyek haza szintén megfagyok. Hülyeségnek tartom, hogy “akkor mit veszel télen?” Nem fogok kevésbé fázni télen, ha most fagyoskodok kiskabátban.
14/14 anonim válasza:
Pulóverben járok és rövidnadrágban, nem hogy télikabátban... Olyan hideg nincs még. De mindenki maga érzi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!