Hülyének néznek, ha ilyenkor téli este símaszkban megyek ki az utcára?
Figyelt kérdés
2018. febr. 27. 19:22
1/10 anonim válasza:
Én pont ma láttam valakit símaszkban az utcán.
Nem, egyébként nem.
Még arra a fazonra sem néztek furán az emberek aki Szegeden sídzsekiben, sínadrágban gyalogolt végig egy snowboarddal a kezében... augusztusban XD
(Megtörtént eset)
2/10 A kérdező kommentje:
Szeged nagyváros :D ott még ha zöldre festett fejjel mennék végig az utcán,azt is leszarnák :D de falu,kisváros más világ
2018. febr. 27. 19:33
3/10 anonim válasza:
ilyen idoben normalis. Lattam mar extrem dolgokat... :D
4/10 anonim válasza:
Na és ha hülyének néznek, fagyjon a pofájukra a vigyor :D
7/10 anonim válasza:
És miért akarsz símaszkba kimenni az utcára (?) Nekem ma pont dolgom volt valahol idegenben, tök jól éreztem magamat, pedig csak gyalogoltam gyalogoltam, meg gyalogoltam és szakadt a hó is egyfolytában. Semmit nem ettem, nem ittam, kávét is utoljára valamikor kora reggel. Nem éreztem hiányát a símaszknak.
8/10 anonim válasza:
Sok biciklis vagy futó hord ilyen időben símaszkot, nekem valószínűleg fel sem tűnne.
9/10 A kérdező kommentje:
#7 mert menő és szégyenlős is vagyok.
Még nyáron vettem,itthon elég gyakran felveszem.Alig vártam már,hogy tél legyen és utcára is felvehessem
2018. febr. 27. 22:54
10/10 anonim válasza:
Nem, de a hőérzetednek nem biztos, hogy jót tesz, ha hidegebb lesz, és már most így beöltözöl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!