Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok! Aki pufikabátban jár...

Lányok! Aki pufikabátban jár télen miért szereti? Miért olyat vesz?

Figyelt kérdés
Venni akarok egy kabátot télire, és eddig mindig szövetben jártam, vagy ilyen vékonyabb parkában, most viszont ki akarom próbálni milyen egy hosszabb, övvel karcsúsított pufikabi.

2019. nov. 2. 15:58
 1/8 anonim ***** válasza:
86%
Mert olyan puha és meleg mint egy ölelés.
2019. nov. 2. 16:16
 2/8 anonim ***** válasza:
82%
Nem csak hogy meleg, hanem vízálló is, a szövetkabátról pedig sajnos egyik sem mondható el.
2019. nov. 2. 16:26
 3/8 Sunshinedoll ***** válasza:
79%
Mert abban nem fázok télen.
2019. nov. 2. 17:22
 4/8 anonim ***** válasza:
90%
Mert nem fázok benne.
2019. nov. 2. 17:48
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Én is szövetkabát párti voltam.

Aztán vettem egy pufit. Te jó ég, hogy az mennyivel melegebb! Csak ajánlani tudom.

2019. nov. 2. 21:15
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Sokáig nem akartam pufi kabátot hordani, mert dundusabbnak nézek ki benne.

De mivel olyan helyre költöztem, ahol a telek elég vadak, ezért beszereztem egy ilyent, és imádom. Mostmár nem érdekel, hogy nem feltétlenül csinos, komfortos és nem fagyok meg benne.

2019. nov. 3. 13:32
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Sokkal melegebb, mint a azövetkabát
2019. nov. 24. 13:56
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

én vettem egy fenék alá érő icepeak pufikabátot, és nem olyan meleg mint a térd alá érő vastag gyapjú kabátom

szóval tanulj az én hibámból, ha ilyet veszel, legalább ne legyen rövid, minél lejjebb érjen, mert ugyanúgy fázni fogsz benne :D

a pufikabátot azért vettem, hogyha kirándulni megyek, elszaladok a boltba, ismerősökhöz, vagy sportosabb hangulatom van, akkor azt vegyem fel, tök csinosak tudnak ezek is lenni

2019. nov. 24. 21:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!