Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Aki idosebb (50-60 felett)...

Aki idosebb (50-60 felett) alacsony es vekony az hol talal a koranak megfelelo ruhat?

Figyelt kérdés
Elore is koszonom a valaszokat!

2019. okt. 18. 15:56
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Mit értesz a "korának megfelelö ruha" alatt?

Én 60 fölött vagyok, 150 cm és eddig nem volt gondom a ruhavásárlással, igaz, hogy a legtöbbször farmert, pólót vagy inget horduk pulóverekkel, alkalmakra meg szoknyát blúzzokkal.

Nem tudom, ez neked a "koromnak megfelelö ruha" vagy sem.

2019. okt. 18. 16:16
 2/4 A kérdező kommentje:
Elegansabb, illetve alakra szabotz (50-60 evesen mar nem olyan 1 no teste, mint 20 evesen) ruhat ertek ez alatt.
2019. okt. 18. 16:33
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Nekem jobb az alakom most, mint 20 évesen volt. Másrészt meg olyat keress, ami rád van méretezve. (Meg sportolj, akkor az alakod is normálisabb lesz és könnyebb találni ruhákat is)
2019. okt. 18. 20:22
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, bennem ilyen kérdés fel sem merült.

Most vagyok 65 éves, a 36-os konfekcióméretet hordok, és minden alakítás nélkül az alakomra van szabva!

2019. okt. 19. 08:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!