Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Alacsony lánynak overál?

Alacsony lánynak overál?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Szalagavatómra keresek fekete elegáns “overált” kis méretben. Sajnos a fővárosban lévő összes fast fashion boltot bejártam, de sajnos sehol nem találok olyat, amit ne hosszú lábú, magas lányokra terveztek volna:( 34es volt a legkisebb, amit találtam, derékban jó volt, mindenhol úgy állt, ahogy kell, de deréktól lefele, mintha egy sátor lenne rajtam. 164 cm vagyok, 47 kiló. Kérlek, ha valakinek van tapasztalata, talált már hasonló méretekkel ilyen ruhát, az kérlek ossza meg velem, kezdem teljesen feladni a reményt☹️

Ide linkelek néhány ruhát, amit üzletben próbáltam, hasonlóakat keresek:

[link]

[link]

[link]

[link]

2019. szept. 12. 20:51
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
A magasságú k azonos de én 10kiloval több vagyok. Nemreg vettem a 2.-hoz hasonlót a Sárkány centerben. Amiket linkeltél, bő szabásúak alul. Mivel te baromi vékony vagy, ezért lobognak rajtad. Szűk szabadult keress, az pont jó lesz rád.
2019. szept. 12. 21:22
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

"Hosszú làbú, magas csajokra terveztek"

Csak hogy megnyugtassalak, magas vagyok és hosszú làbú, és pontosan ennyi problèmàm akad a ruha vàsàrlassal mint neked! Csak hogy nekem nem hosszú minden, hanem minden rövid ràm. Nadragból szökő évben 1x talàlok olyat, ami pont jó hosszban. XD

Szóval nyugi! :)

Hogy a kérdésedre is vàlaszoljak, a Tally Weijlben vásáról nagyon sok alacsony ismerősöm! Mindig mondjàk, hogy nadràgot ott szoktak talàlni maguknak. Szerintem érdemes ott is körbe nèzned.

Ha meg csak hosszút talàlsz, azt könnyen áttudja alkítani egy varró. :)

2019. szept. 13. 00:54
 3/4 anonim ***** válasza:
Vidd el varrónőhöz, rádigazítja, ha ügyes. De egyébként arra figyelj, hogy túl szűk se legyen, tehát jól nézzen ki rajtad. Vagy csináltass egy újat, egy sajátot.
2019. szept. 13. 01:07
 4/4 anonim ***** válasza:
*Van egy csávó, olyan nagyon érdekes testalkata van, és csodálkoztam egyszer, hogy hogyan lehet, hogy az összes nadrágját pont, mintha rá öltötték volna, és akkor eszembe jutott, hogy valszeg megvesz egy nagyobb méretet, és utána magára szabatja, és akkor úgy meg pont jó lesz.
2019. szept. 13. 01:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!