Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mi áll jól egy alacsony,...

Mi áll jól egy alacsony, ducibb nőnek?

Figyelt kérdés

Nem tudom milyen ruhákat kellene vennem amikben esetleg nézek is ki valahogy. Általában pólót hordok és nadrágot, de ennyi. Próbáltam hosszított felsőt de borzalmasan áll. A szoknyát nem szeretem, soha nem hordok. Akkor mégis mi?

22 éves vagyok.

2019. szept. 10. 07:08
 1/5 anonim ***** válasza:
36%

Leginkább semmi. Legjobb esetben is csak: elmegy.

Ha duci vagy, fogyj le! 22 évesen még túl fiatal vagy ahhoz, hogy belenyugodj - Imádni fogod, amikor a szép ruhák is csinosan állnak rajtad! Meg lehet csinálni!!! Kevesebb kalória (több zöldség kevesebb köret), több mozgás!

2019. szept. 10. 07:53
 2/5 anonim ***** válasza:
20%
Így van, nem kell beletörődni, tehetsz ellene :) De amúgy a duciknak bármilyen bő felső(blúz, ing, hosszított stb) jól állhat, vagy sokszor látom, hogy derékig érő farmer + betűrt, cicikirakós felső. Ha arányosan vagy telt, még jól is tud állni, csak akkor nem, ha látszik az öv alatt a hatalmas hasad, és lapos a segged.
2019. szept. 10. 08:12
 3/5 anonim ***** válasza:

Ezt olvasd el:

[link]

2019. szept. 10. 11:26
 4/5 anonim ***** válasza:
70%

Kritizálàs ès életmód tanàcsadàs helyett, mondjuk lehetne a kérdésére is válaszolni..😅🤔

•A hosszú póló valóban előnytelen neked, mert szélesítí a csípődet.

Amit tehetsz, az az hogy betűrörve hordod a felsőket. Kecsesebbé tesz. Ha alma alakod van, akkor kifejezetten jól áll neked a betűrt póló.

•Aztàn hasznàlhatsz övet is, ami kihangsúlyozza a derekad és meghosszabbítja a felső tested.

•Szoknyàk közül az A-vonalúak a legjobbak, hiszen ezek jól àllnak az alacsonyabb lànyoknak és pont jó helyen àpol és eltakar.

•Fontos a ruhàk mintàjàra is figyelned. A széles mintàkat és nagy pöttyöket kerüld, helyette a függőleges csíkok nagyon előnyössek szàmodra. Optikailag nyújt is rajtad.

•Magasderekú nadràg is jól mutathat rajtad, kiemeli a derekad és szintén magasabbnak tűnhetsz benne.

•A túlmèretezett ruhákat pedig kerüld!! Ne hordj nagyobb, bővebb ruhákat mert nagyon előnytelen. Csak összenyom és nagyobbnak tűnsz bennük.

•Viselj az alakodhoz passzosabb ruhákat.

Pl:Egy fekete leggings vagy harisnya, egy tunikával és egy bőrdzsekivel, illetve egy kis bakancsal nagyon jól mutatna rajtad.

2019. szept. 10. 11:29
 5/5 anonim ***** válasza:
55%
Kedves utolsó! Igaz nem én vagyok a kérdező, de nekem is sokat segítettél. Köszönöm! :)
2019. szept. 10. 22:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!