Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogyan szorítsam le a kilálló...

Hogyan szorítsam le a kilálló alhasam? :/

Figyelt kérdés
2019. okt. 18. 10:00
 1/7 anonim ***** válasza:
19%
Fogyaszd le!
2019. okt. 18. 10:47
 2/7 anonim ***** válasza:
87%
Magasított derekú farmerral, addig, míg megfelelő étkezéssel és mozgással el nem tünteted a nagy részét.
2019. okt. 18. 10:53
 3/7 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat! A fogyasztásba nem szeretnék újra belecsúszni, most végre felment a súlyom szerintem pont jóra (170/54) csak az a pocak...:( igen, mozogni fogok, addig kéne átmeneti megoldás míg el nem érem a célom!

A magasított derekú farmert megfogadom, annyi, hogy szeretnék egyberuhát is hordani, ha valakinek esetleg arra is van megoldása, szívesen fogadom

2019. okt. 18. 12:01
 4/7 anonim ***** válasza:
71%
Ha egyberuhát is hordanál akkor válassz A vonalú és harang fazonú darabokat. Az homokóra alakot csinál.
2019. okt. 18. 12:39
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Lehet venni alakformàló harisnyàt.

Nekem is egy ilyen magasderekű alakformàlóm van. Nagyon szépen kiemeli azt amit ki kell, és elfedi azt amit el kell.

H&M-ben vettem.

2019. okt. 18. 13:19
 6/7 anonim ***** válasza:
76%
Kösd körbe magad fóliával.
2019. okt. 19. 19:06
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Alakformáló bugyi :)

A Westend aluljáróba is lehet kapni 1500-ért :)

2019. nov. 3. 14:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!