Hogyan szorítsam le a melleim vagy hogyan lehetnének "kisebbek"?
Meglep hogy nem csinálnak TB-re. Én nem így tudom.
Nekem is nagyon nagy de én nem szeretnék kés alá feküdni. Igazán jó melltartót keress, vannak minimizer tipusok. Beváltak egyes sportmelltartók is nagy kosárméretben, írj nyugodtan priviben és küldök linkeket!
27L
A nagy mellek elképesztően gyönyörűek, tehát leszorítani butaság lenne. Használj nagyon jó melltartót és erősítsd a hátizmaid.
27/F
Én is ezzel a problémával küzdök.
Volt, amikor én is sokat görnyedtem, de amióta magassarkút hordok, már erről szó sincs.
Nekem 70/F kosaram van, de volt már 85/D is, amikor még duci voltam.
Sportoláshoz a rendes melltartóm fölé szoktam húzni egy speciális leszorító sportmelltartót, amit a Calzedoniában szereztem be.
Így tényleg sokkal könnyebb a mozgás, bár futni így is utálok...hiába, inkább tornász alkat vagyok.
A műtétre pedig ne vágyakozz.
Ha összekaparnám rá a pénzt, akkor sem vágnék bele, hisz sokkal komplikáltabb és fájdalmasabb folyamat, mint aki implantátumot rakat bele növesztés céljából.
Inkább elfogadom magam így, és próbálok örülni annak, hogy nem tartozom az egy kaptafa hosszú-vékony hurkapálca lányok közé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!