Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Apró, viszkető kiütések...

Apró, viszkető kiütések jelentek meg az alhasam környékén, lehet attól, hogy a farmerom kidörzsölte?

Figyelt kérdés
2010. jan. 5. 21:14
 1/4 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy allergiás vagy a fémre és az öved csattja vagy a farmernek a gombrésze odaért és kipattogtál.

Egyéb ötletem nincs, ha nem múlik menj orvoshoz.

2010. jan. 6. 00:47
 2/4 anonim ***** válasza:
Teljesen jól mondja az elöttem lévő. Nekem a fém gombtól volt olyan mint neked. De hál'isten elmúlt már.
2010. jan. 6. 10:33
 3/4 anonim ***** válasza:
lehet fémallergia, mint mondták, de nekem volt már attól is, h. elég trehány vagyok testápoló használatban és kiszáradt ott a bőr, aztán azt dörzsölte ki a nadrág és nagyon csípett meg viszketett is és szintén pöttyös volt :S
2010. jan. 6. 11:29
 4/4 anonim ***** válasza:
1. vagyok Elfelejtettem leírni, hogy szerintem megoldás lehet ha a fém részt bekened körömlakkal, de mivel elég nagy a felület és mosásnál lejön, hát nem tudom... esetleg le lehet ragasztani sebtapasszal, vagy van az a másik cucc nem tudom a nevét, az is ilyen sebtapasz szerű, de csak bőrszínű ragasztócsík tehát nincs rajta vatta szóval érted. Ismerősöm olyannal szokta leragasztani, kívülről nem látszik.
2010. jan. 6. 18:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!