Fiúk miért turkáltok a gatyátokban az utca kellős közepén? Csak szerintem vérgáz?
Napi szinten látok 18-20 éves srácokat melegitőben elől könyékig eltűnve?!
Mit csináltok ilyenkor?
És ba+ utána kezetfog a haverjával 🤤
(Azt most hagyjuk, hogy szerintem a melegítő önmagában is gáz ha nem edzeni mész...)
Szerintem is gàz,amikor feltűnően matatnak.
Okè hogy van hogy kènyelmetlen neki és helyre kell tennie, de lehet ezt a műveletet is úgy tenni, hogy ne szúrja az emberek szemèt.
Régen középsuliban tesióràn volt egy fiú, mindig a gatyájàban matatott. Konkrétan könyékig benyúlt.
Nekem a padtársam szokott.
Ülve kicsatolja az övet aztán benyúl az alsógatyája alá megigazítani.
Sokszor a tanár is furcsán néz rám is mert annyit lát hogy mellettem a srác a gatyájába van meg lefele les, én meg közbe ránézek meg mosolygok. 😉
Aztán miután visszacsatolja az övet sokszor ráteszi a kezét a kezemre vagy a nyakamra direkt ezzel “idegesítve” engem.😁
De szerencsére igényes rendes srác és nem egy fürdetlen igénytelen...
18/F
Ez egy ilyen alja korosztály t. a kivételnek ne várj többet az ilyenektől.
Viszont ha a melegítő gáz és csak akkor viselhető ha edzeni mész akkor a nőkön a cicanaci is az mert abban meg aztán minden látszik és arra meg nem mindenki kíváncsi, de mégis többen hordják mint a fiúk a melegítőt.
Alja korosztály?!
Ne haragudj, de megszámolni sem tudom, hány igénytelen 50-es pacákot láttam már a gatyájában turkálni (hogy a turházó, köpködő, fikát a busz közepén előbányászó réteget már meg se említsem). Jóval többet, mint fiatalt, persze lehet, csak én járok rossz helyen. De amíg az idősebbek ezt csinálják, a fiataloktól mit várunk?
Ami meg a cicanadrágot illeti, azt lehet normálisan is hordani (feneket takaró felső kell csak hozzá vagy szoknya). A melegítőt nem, az mindenhogy az edzőterembe, futópályára való, nem iskolába (na jó, általánosban még belefér), munkahelyre, étterembe, színházba stb-be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!