Tényleg csak az xs-s méretű lányok hordhatnak haspolót?
Mindenki hordhat, akinek teljesen lapos a hasa, mindegy, hogy XS, S, M, ezek a méretek magasságtól és is mellbőségtől függnek.
S-es a méretem felül (alul M) de nem vennék fel ilyesmit, mivel nincs kidolgozott vagy tökéletesen lapos hasam, csak átlagos.
Tehát:
Ha ilyen a hasad, mindegy, mekkora méretet hordasz, felveheted:
De ha ilyen, akkor még XS mérettel se szép:
A haspólót a vékony, feszes, lapos hasú lányoknak találták ki, rajtuk mutat a legjobban.
Felveheti más is persze, nem tiltja semmilyen törvény. Csak épp nem lesz annyira esztétikus.
Én tényleg nem ítélek el semmilyen testalkatot, mindenki lehet szép, de azért fel kéne fogni, hogy bizonyos ruhadarabokat a vékony nőknek találták ki. A haspóló azért haspóló, hogy megmutathasd a lapos/szépen kidolgozott hasad, nem pedig a hájad. Felveheted belesen is, de nem szép látvány. M-es méret felvehet bőven, ha lapos a hasa és egy s-esnek is állhat rosszul.
Ezen nem megsértődni kell, hanem megérteni és elfogadni, ha meg nem tetszik, akkor tegyél a fogyásodért.
XS-es méretem van, még sem jutna eszembe olyan rövid crop topokban mászkálni, amiből kibuggyan a hasam és a köldököm.
Nem azért hordok XS-es ruhákat, mert fogpiszkáló vékony vagyok, bár hozzáteszem, ezért az alkatért is rengeteget dolgoztam.
Sokkal jobban szeretem az “okos” megoldásokat, ahol csak egy kisebb bőrdarab villan ki a magas derekú nadrág és a rövidebb felső között, és az is feljebb egy kicsit, mint a köldök vonala.
Ez így szerintem teltebb, homokórásabb vagy körtésebb lányokon is jól mutat, legalább is elég sok ilyen szettet látok olyan webshopok on is, ahol van plus size kollekció.
Bizonyos lányok még mindig azt képzelik, hogy egy nőnek jól áll a deszka has...
Férfiként mondom, kevés dolog olyan nőietlen, mint a totál zsírtalan hasak. Ha már haspólót veszel, legyen szép nőies hasad! Nem folyó hájról beszélek persze. A lapos, szikár, izmos, ívetlen, idomtalan tinilány-horpadásokat inkább takargatnám, mint kitenném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!