Nektek utcai és otthoni ruhából ugyanannyi van?
Nekem nadrágból itthoniból több van. Nem tudom hogy hogyan, mert igazából konkrétan itthonra sosem veszek ruhát, de mégis rengeteg jó állapotú nadrágom van, amiket már nem tudom honnan szereztem. :D A lényeg az, hogy összegyűlt jó pár. Rövid nadrágok, melegítőnadrágok.
Viszont minden másból több utcai van.
Elég sok itthoni pulcsim van, jórésze leselejtezett, meg van amit kaptam innen onnan, de emberek közé nem venném fel. Nadrágjaim kb ugyanannyi, csak az egyik kategóriában farmerek a másikban meg melegítő és leggings.
Nyári ruhám meg rövid cuccaim lényegesen több olyan van, amit utcára hordok. Kb 2 itthoni rövid gatyám van, meg a pólók szintén az utcaiból maradt válogatás.
Kabát szintén utcai a több. (Van 3 olyan kabátom (1 téli meg 2 átmeneti) amit csak itthon hordok vagy ha kimegyek kutyát sétáltatni az erdőbe).
Fehérnemű kb azonos számú. Zoknit nem nagyon válogatom ez alapján szét. Ha hideg van itthon bundás bolyhos borzalmas vastag zoknikat horodok, ha megyek valahova kb csak feketét. Van egy két színesem is, azokat felváltva, attól függően kilóg-e a cipőből.
Pólóból, zokniból, ilyesmikből nincs külön.
Nadrágból kb ugyanannyi, "kimenős" meg otthoni nadrágnak is 3-4 darabot tartok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!