Az lehet, hogy magasderekú nadrágban laposnak tűnik a fenekem?
Figyelt kérdés
Alapvetően nem lapos, edzem rá, meg cicagatyában elég okés, de a magasítottban nagyon fura. A csípőm sem az a full széles. Hanyagoljam ezt a darabot vagy csak épp nem jó szabást fogtam ki?2019. okt. 9. 15:34
11/14 anonim válasza:
Húgomnak is formásabb magasított derekúban. A sajátomnál nem látok nagy különbséget.
12/14 anonim válasza:
Mi számít magasítottnak? Én olyat veszek, amit kb a köldökömnél tudok begombolni, mert hát körte alkatú vagyok csípőgatyába kin van a 'vágásom'. Nem tudom, hogy laposabb e, de ebben le tudok hajolni, szóval komfortosabb. Egyébként a zsebek elhelyezésétől, illetve a koptatástól függ, hogy lapos e benne a fenék.
13/14 anonim válasza:
Köldököt elérő az tüdőgatya. Nadrágot lábra meg fenékre kell venni, nem hasra.
14/14 anonim válasza:
Ne aggódj, ha tüdőgatyában lapos, akkor anélkül is az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!