Miért nem öltözik fel jobban a barátnőm? Féltem hogy meg fázik, ti mit szoktatok felvenni?
Egy szál rövidujjúba és egy kabátba járkál kint és azon sem húzza fel a cipzárt mert neki az úgy kényelmetlen. Nem vastag az a kabát.
Annyi ruhája van vastag pulcsik mellények de nem veszi fel. Hiába vennék neki tuti nem venné fel
És a cipője is olyan kis vékony cipő
20 éves
Nem egyformán érzékeljük a hőmérsékletet, ez ugye megvan? Nyári csajszikák, akik magamutogatásból élnek, és most nem tudnak mit villantani, nyilván haragszanak azokra, akik nem fáznak.
(Nem vagyok csinos, nem magamról beszélek.)
Miért mindenki a magamutogatásra asszociál? Én is rövidujjúban és kigombolt kabátban voltam ma. Nadrágba betűrt, oversized, teljesen zárt nyakú rövidujjúban. Mesélje már el a sok okos, pontosan mi a frászt mutogattam? A nyakamat?
Azért öltöztem így, mert így kényelmes, rosszul viselem a meleget, a hideget viszonylag jól. A vastag kötött pulcsinak és a télikabátnak majd fagyban lesz itt az ideje, most megsülnék benne. 21N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!