Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért nem öltözik fel jobban...

Miért nem öltözik fel jobban a barátnőm? Féltem hogy meg fázik, ti mit szoktatok felvenni?

Figyelt kérdés

Egy szál rövidujjúba és egy kabátba járkál kint és azon sem húzza fel a cipzárt mert neki az úgy kényelmetlen. Nem vastag az a kabát.

Annyi ruhája van vastag pulcsik mellények de nem veszi fel. Hiába vennék neki tuti nem venné fel

És a cipője is olyan kis vékony cipő

20 éves

2019. okt. 7. 21:30
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Majd ha fázik felöltözik. Én se vettem ma kabátot.
2019. okt. 7. 21:31
 2/13 anonim ***** válasza:
83%
Minek kellene jobban felöltözni, amikor még nincs hideg?
2019. okt. 7. 21:49
 3/13 anonim ***** válasza:
31%
Nincs hideg? Szerintem a napközben 10-15 fok már eléggé hideg...és a lányoknak különösen oda kell figyelni, ha egyszer akarnak gyereket. Csak 20 évesen még nincs felelősségérzete az embernek. Nem öltözik fel vastagon, mert akkor nem elég szexi. Majd ha vesegyulladást kap, átértékeli a dolgot.
2019. okt. 7. 22:05
 4/13 anonim ***** válasza:
82%

1. "miért nem öltözik fel jobban a barátnőm" Mi azt honnan tudjuk? Kérdezd meg tőle.

2. "féltem hogy megfázik" Majd még gyógyul

3. Dehogy nincs hideg nappal. Ne vagánykodjatok már. Egy bőrdzseki egy pulcsival már simán el lehet viselni.

2019. okt. 8. 01:45
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

tegnap 22:05-ös: 10-15 fok nem hideg. Emellett semmi baja sem lesz még egy lánynak sem, és a gyerekvállalásban sem akadályozza.

Én egész életemben ilyen - mások szerint - túl könnyen öltözködtem, szültem négy gyereket, a megfázást nem ismerem, egyébként sem szoktam beteg lenni és most 60 fölött sem tudom, mi a reuma, az izületi fájások, viszont nem is hiszik el általában hoyg ilyen idös vagyok.

És most is póló és vastagabb pulóverben járok, kabátot nulla fok körül veszek elöször.

2019. okt. 8. 08:18
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Érthető, hogy félted, mivel nyilván szereted, de emiatt felesleges félteni, nem vagyunk egyformák. Én sem hordok még kabátot, rövidújjúra nekem még elég max. egy blézer, de az is csak 2-3 napja.
2019. okt. 8. 08:18
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
20 évesen már csak el tudja dönteni, hogy milyen időben mit vegyen fel.
2019. okt. 8. 08:58
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Én fázósnak tartom magam, de most még én is kigombolt kabátban és vászoncipőben mászkálok.

Ha most tundrakabátot és bakancsot húznék, akkor mit vennék fel majd akkor, amikor tényleg hideg lesz?

2019. okt. 8. 09:04
 9/13 anonim ***** válasza:
12%

Mert náluk csak az a lényeg, h a darázsderék meg a dekoltázs látsszon, az, h befagy a pi........csája, arra meg sza.......rik magasról. Majd kicsit öregszik, és benő a feje lágya, okosdik egy kissé, és nem lezs iolyen HP(bocs a kifejezésért :S), hogy a magamutogatás lesz neki a legfontosabb, és az se baj, h ömlik a takony az orrából. Meg írtátok a vesegyulladást is.

Majd megtanulja, h NEM lehet mindig 40 fok, és NEM a tél a villantás ideje!

20/nő

2019. okt. 8. 09:54
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Tegnap egész jó idő volt,hosszuujjú felsőben és mellényben voltam napközben.Reggel se volt olyan hideg,melegem volt a dzsekiben.Eltudja dönteni,hogy fázik e vagy sem.
2019. okt. 8. 10:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!