Miért nem öltözik fel jobban a barátnőm? Féltem hogy meg fázik, ti mit szoktatok felvenni?
Egy szál rövidujjúba és egy kabátba járkál kint és azon sem húzza fel a cipzárt mert neki az úgy kényelmetlen. Nem vastag az a kabát.
Annyi ruhája van vastag pulcsik mellények de nem veszi fel. Hiába vennék neki tuti nem venné fel
És a cipője is olyan kis vékony cipő
20 éves
1. "miért nem öltözik fel jobban a barátnőm" Mi azt honnan tudjuk? Kérdezd meg tőle.
2. "féltem hogy megfázik" Majd még gyógyul
3. Dehogy nincs hideg nappal. Ne vagánykodjatok már. Egy bőrdzseki egy pulcsival már simán el lehet viselni.
tegnap 22:05-ös: 10-15 fok nem hideg. Emellett semmi baja sem lesz még egy lánynak sem, és a gyerekvállalásban sem akadályozza.
Én egész életemben ilyen - mások szerint - túl könnyen öltözködtem, szültem négy gyereket, a megfázást nem ismerem, egyébként sem szoktam beteg lenni és most 60 fölött sem tudom, mi a reuma, az izületi fájások, viszont nem is hiszik el általában hoyg ilyen idös vagyok.
És most is póló és vastagabb pulóverben járok, kabátot nulla fok körül veszek elöször.
Én fázósnak tartom magam, de most még én is kigombolt kabátban és vászoncipőben mászkálok.
Ha most tundrakabátot és bakancsot húznék, akkor mit vennék fel majd akkor, amikor tényleg hideg lesz?
Mert náluk csak az a lényeg, h a darázsderék meg a dekoltázs látsszon, az, h befagy a pi........csája, arra meg sza.......rik magasról. Majd kicsit öregszik, és benő a feje lágya, okosdik egy kissé, és nem lezs iolyen HP(bocs a kifejezésért :S), hogy a magamutogatás lesz neki a legfontosabb, és az se baj, h ömlik a takony az orrából. Meg írtátok a vesegyulladást is.
Majd megtanulja, h NEM lehet mindig 40 fok, és NEM a tél a villantás ideje!
20/nő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!