Karácsonyi céges bulira lehet felvenni ujjatlan sárga ruhát (ceruza szabás?
Hol van mèg karàcsony??! :)
Èn nemtudnàm ilyen hamar ezt eldönteni, mert karàcsonyig beleszeretek 5 másik ruhàba is.
Magadtól nem tudod eldönteni, hogy az adott céges bulira mit lehet felvenni és mit nem?
Komolyan, milyen cég az, ahol ilyen buta nőket alkalmaznak?
Szerintem lehet.
Bár, addigra lehet, hogy nem sárgába, hanem más színű ruhába szeretnél majd bulizni menni.
Fúj, de nem szeretem a céges bulikat, általában nem is veszek részt rajta, csak beugrok tiszteletemet tenni és ha van ajándékozás akkor arra, aztán amilyen gyorsan csak lehet, meg is pattanok. Idegesít, a kötelező jópofizás, h mindenki spicces, vagy részeg, Arról nem is beszélve, h egész évben el kell viselnünk egymást, legalább ilyenkor lenne pár hét, amikor nem kéne. Félre értés ne essék, vagyunk páran a cégnél, akik amúgy is össze járunk néha, azokkal az emberekkel, akikkel jól kijövünk. Ezt bármikor meg lehet tenni, viszont a céges bulin azokat is el kell viselni, akikkel semleges, vagy épp rossz, feszült a viszony. Világ életben utáltam az ilyen kötelező jellegű szociális konvenciókat. Ebből kifolyólag nem öltözök ki sokkal jobban, mint egyébként, szerencsére alapból sok elegáns ruhám van, így nem okoz fejtörést, h jó leszek e így, vagy nem.
Viszomt van olyan kolléganő, aki direkt céges bulira vesz új ruhát, frizurát csináltat, kozmetikushoz megy... na ilyenkor gondolkodom el azon, h nekik vajon ennyire nincs magánéletük, h még az ilyen dolgokat is céges rendezvényhez igazítják?! Vagy pedig egymásra próbálnak rálicitálni, h ki a legjobb, legfeltűnőbb, esetleg ki költötte magára a legtöbbet, én meg ilyenben nem veszek részt, mert az ilyen mentalitás eléggé derogál...
Viszont, ha neked meg fontos, akkor azt javaslom, h nyugodtan menj abba, amiben szeretnél. Az általad leírt ruha is tökéletes választás lehet, bár én december közepén már nem vennék fel ujjatlan ruhát. A színe meg masodlagos kérdés, lehet azt úgy kombinálni, h nagyon dögös legyen az összhatás!
Szóval, hajrá, menj csak nyugodtan benne, bár addig sok idő van még, kár ezt ilyen hamar eldönteni. :)
32/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!