Lányok! Ilyenkor hűvösebb időben miért szerettek szoknyát hordani?
Párom simán felveszi a thermo harisnyát a farmer alá, és máris nem didereg.
Hogy más pasiknak miért jobb szenvedni, ezen már évek óta gondolkozok, de nem tudok rájönni. :D
(#3)
Kifejtenéd, hogy pontosan mi ribis egy vastag harisnyában és egy térdig érő kötött egyberuhában?
Ja, és még azért nem veszek farmert ÉS harisnyát, mert:
- ha bemegyek valahova, az azért már nagyon sok, beltéren durván meleg
- még mindig nem szeretnék plusz gatyákat pakolászni
- szoknya alá hülyén is nézne ki a farmer
- elveszne az említett előny, hogy extra kényelmes
Térdig érő vastag egyberuha nem utcára való. Az oszt igen.
:DDDDDDDD
12!
Oké hogy téged nem érdekel ki mit vesz fel, én csak arra írtam hogy miért nincs elterjedve.
Mert nem tudják sokan a pasik hogy milyen praktikus, akiknek meg fura azért fura mert aki viseli nem vállalja fel a hiúságának köszönhetően és ezért nem is szoknak hozzá.
Kész ezt még mindig nem tudom feldolgozni :D
Az megvan, hogy a térdig érő szoknya tökéletesen elfogadott, konzervatív viselet a fejlett országokban? Hordhatják nagymamák, politikusok, egyházzal kapcsolatban álló személyek, üzletasszonyok, anyukák, bölcsisek.......
Nagymamám is szokott hordani nyáron. Na majd elmondom neki hogy emiatt egy komolytalan rihe, biztos csak mutogatja magát. :'D
Ááh nem bírom.. :DD
Még jó, hogy néha hordok szoknyát, legalább az ilyenek elkerülnek messzire.. gyakrabban kellene felvennem, és rövidebbet..... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!