Az óvónők hordhatnak szoknyát munkájuk során?
Óvónő szeretnék lenni, viszont igazából nem nagyon vannak nadrágjaim.
Nyáron hol szoknyában, hol egybe ruhában vagyok, télen pedig ugyanígy csak meleg harisnyával.
Én abban érzem jól magamat a legjobban.
Szerintetek ha ezt a hivatást választom csak a munkámon kívűl lesz lehetőségem a ruháimat hordani vagy óvónők is felvehetnek szoknyát az óvodába?
Ez a hivatás passzol hozzám szerintem a legjobban és ezt szeretném.
Mi a véleményetek??
19L
Szerintem ezt intezmeny valogatja...amit en ismerek es lattam az olyan, hogy az ovi nevevel feher es fekete munka polo, illetve x osszeget utalvany formajaban kaptak levasarolni minden evben egy olyan boltban ahol sima egyszeru munkas ruhak voltak. Fekete-feher kenyelmes nadragok illetve egyszinu nem kivagott polok.
Aztan ez par ev alatt lazabb lett, lehettek "otthoni" kenyelmes ruhaba.
Viszont a szoknyat nem tartom tul praktikusnak az oviban, ha arra kerul a sor, hogy ovono leszel az intezmeny ugy is elmondja mit var el, ha meg teljesen okes nekik akkor te latni fogod neked praktikus e dolgozni a szoknya. (De addig lehet mar reg megkedveled a nadragokat is)
Nekem volt egy korszakom amikor ejjel nappal feszulos farmerokat hordtam, ma mar nem birom magamon elviselni a farmereket.... csak ezert irom, hogy meg valtozhat a velemenyed arrol mi kenyelmes szamodra.
Nàlunk az óvónők szinte csak szoknyába járnak😊 nyilván nem mini, meg nem is maxi. A lényeg, hogy kényelmes legyen, ha lehajolsz, leülsz ne látszódjon ki semmid, ne érezd feszélyezve magad benne stb.
De nyugodtan lehet szoknyát hordani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!