Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Férfiak hordhatnak bordó...

Férfiak hordhatnak bordó szinű rövidujjú pólót? Nem nőies?

Figyelt kérdés
2019. máj. 26. 09:07
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
17%
Az igen, de pinket/rózsaszínt légyszi ne..
2019. máj. 26. 09:29
 2/11 anonim ***** válasza:
Azt*
2019. máj. 26. 09:29
 3/11 anonim ***** válasza:
26%
Komolyan az alapján választasz ruhát, hogy a társadalom a színeknek milyen nemi attribútumokat sorol? Ez szánalmas. Ennyire nincsen önálló gondolkodása és véleménye a XXI. századi embereknek? Azt veszel fel, amit akarsz. Ha bordó, ha rózsaszín, ha kék, ha zöld, ha fekete, teljességgel lényegtelen, mert nem másoknak, hanem saját magadnak öltözködsz, és saját magadnak felelsz meg. Nincs olyan, hogy más mit gondol. Olyan van, hogy te mit érzel és mit tartasz jónak. A legkevesebb önállóság és az egyedülállóságra való törekvés sincs senkiben? Ennyire kiveszett, vagy csak féltek attól, hogy mit fog szólni egy idegen? Haladt volna előre a világ, ha mindig a többségi véleményt vesszük figyelembe, és nem merünk elrugaszkodni attól? Dehogy haladt volna. Még mindig vernénk a nőket, rabszolgákat tartanánk és tizedet fizetnénk. Itt lenne az ideje nem csak elméletben, de gyakorlatban is felvilágosodni. Voltaire szelleme bocsásson meg nekem, hogy ezt mondom, de a sötétségből való kilépés nem igazán megy a mai embernek.
2019. máj. 26. 10:00
 4/11 anonim ***** válasza:
96%
A bordó szerinted nőies? Te csak kéket, feketét és katonai álcaszíneket gondolsz férfiasnak, vagy mi? Abszolút nem értem, hogy jutsz el egyáltalán ehhez a kérdéshez.
2019. máj. 26. 10:10
 5/11 A kérdező kommentje:
Rózsaszínt biztos nem vennék fel,férfinak elég szánalmas.Bordószínt hordanak nők is előszeretettel,azért nem voltam biztos benne.Akkor nyugodtan felveszem,nem fognak furcsán nézni rám.
2019. máj. 26. 10:23
 6/11 anonim ***** válasza:
Nekem van mély bordó galléros pólóm, és egyáltalán nem nőies.
2019. máj. 26. 11:08
 7/11 anonim ***** válasza:
26%
A nagyon rikító bordó szín nyilván nem annyira férfias, de téglásabb, fakóbb árnyalatok szerintem abszolút vállalhatóak.
2019. máj. 26. 12:06
 8/11 anonim ***** válasza:

Nem a színétől, hanem a fazonjától lesz valami nőies. Ha már a rózsaszín előjött, ez a póló vajon nőies mert ilyen színű: [link]

Hát akkor mutasson nekem valaki olyan nőt, aki felvesz egy ilyen fazonú galléros pólót, akármilyen színű, és nőies lesz benne.

2019. máj. 26. 12:29
 9/11 anonim ***** válasza:
Persze, rózsaszínt és hupililát is. Nem egy színtől lesz valami nőies. A szabása, és a viselője kiállása sem mindegy. Én szeretem ha egy férfi néha visel színeket és nem ragad le a fekete-fehér-kék szentháromságnál.
2019. máj. 26. 15:13
 10/11 anonim ***** válasza:
52%

„Komolyan az alapján választasz ruhát, hogy a társadalom a színeknek milyen nemi attribútumokat sorol? Ez szánalmas. Ennyire nincsen önálló gondolkodása és véleménye a XXI. századi embereknek? Azt veszel fel, amit akarsz.”

Köszönöm, hogy helyettem is leírtad:D Olybá tűnik nem marad progresszív értékeket hirdető felhasználó nélkül a topik, ha nyugdíjba vonulok:DD

Azt még tegyük hozzá, hogy ez az egész úgy groteszk csak igazán, hogy ezek a társítások viszonylag rövid időn belül változnak:D 19. és 20. század között rózsaszín a fiúk a színe... Majd 40-es évektől fordítva. Igazi mérvadó, márványba vésett értékek.

2019. máj. 26. 20:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!