Lányok! Ilyenkor hűvösebb időben miért szerettek szoknyát hordani?
A magamutogatás vezérli őket ezzel tudják csillapítani az ösztönüket hamár a pitcsa gatya nem játszik.
F
én régebben azért vettem szoknyát hűvösebb időben, mert a vastag harisnyában (amit ugye a szoknyához felvettem) kevésbé fáztam, mint a farmerben
a tapadós farmeren, ha átfúj a szél, az szabályosan szinte csípi a bőröm, egy pamut, vastag, téli harisnyánál ez nincs így
Én csütörtökön fogok elutazni 2 napra, és úgy tervezem, hogy szoknyában megyek, másnap szoknyában jövök, csak az lesz nálam ruhának.
Okok:
- a thermo harisnyám kb kétszer-háromszor olyan meleg, mint az átlag farmernadrágom, szóval ha nem szeretnék megfagyni, akkor előny
- extra kényelmes - mindenki odáig van, hogy de kicsíptem magam, közben érzésre belülről olyan, mintha melegítőben mentem volna el otthonról (ez most nekem a több órás repülőúton jól fog jönni, de egy átlag hétköznap se rossz)
- arra, hogy miért ősszel jó: végre nem nejlonharisnya kell alá, hanem normális harisnya
- sokkal kisebb helyet foglal a táskámban, mintha pólót + 2 nadrágot raknék el (ha farmer van nálam, akkor kell egy "kényelmes" nadrág is estére a szobámba, de így fölösleges, hiszen a szoknya + harisnya is van olyan kényelmes)
"Néha én is veszek fel, de sok nőn látok ilyenkor is rövidebb szoknyát. Miért jó az így ősszel?"
Most magadnak nem tudod megválaszolni a kérdést? Azt mondtad, te is felveszed. Te miért hordasz? Gondold át. Ennyi.
Nem "jó", egyik ruha sem "jó".
Azért hordok szoknyát, egyberuhát, mert nincs nadrágom, és nem is tervezek venni.
A 3-as olyan szépen kifejtette az érveket , hogy én már csak azon gondolkozom , hogy a férfiak miért ennyire hülyék?!
Mármint azért mert egy egyszerű termóharisnya ha ennyire praktikus és kényelmes akkor ők miért dideregnek az egy szál farmerjükben..
7!
Tehát a társadalom előbbre való mint az egészség?
Neked is fontosabb az idegenek véleménye és úgy öltözködsz hogy másoknak akiket nem ismersz ez ugye a társadalom, megfeleljél?
Én akkor kivétel vagyok mert magasról teszek a társadalomra és a megrökönyödésükre és szoktam ötletet venni a nőktől mert van pár öltözködési forma ami indokoltabb.
Még akkor is ha a harisnya férfi ruhadarab tehát nem értem a társadalmat miért akadna ki ha a férfiak vissza szerzik azt amit a nők lenyúltak tőlük.
11-es, engem nem érdekel, ki mit hord, csak válaszoltam a kérdésre, hogy miért nincs elterjedve.
Mellesleg 9-es, ez ribis?
Télen pulcsival meg kabáttal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!