Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit gondolnátok egy ilyen...

Mit gondolnátok egy ilyen szettről?

Figyelt kérdés

Cipő: Airmax720(60ezer ft) fehér

Zara super skinny gatya

Armani póló

Tommy Hilfiger farmerdzseki

Tommy hilfiger sapka

Csak mert ilyen szettbe fogok menni holnap bulizni, erdekel hogy ez masokbol mit valt ki.

2019. okt. 3. 22:21
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
78%

Ha csak a cimkét tanulmányozva tudhatja meg más, hogy mi a ruhák márkája, oké.

De te gondolom te az ocsmány, hatalmas feliratú verziókra gondoltál, hogy mindenkinek kinyomjaba szemét a te nagy gazdagságod. Na most én úgy gondolom, hogy akinek igazán van pénze, az nem érzi szükségét annak, hogy ezt hirdesse. Akinek nincs, az meg ne akarjon ezzel villogni, mert csak égeti magát.

Összességbe véve, ha három fiú állna elém, egy gazdag, akin ugyan márkás holmik vannak, de ez nem feltűnő; egy márkabohóc; és egy basic ruhákna öltözött srác a pl a H&M-ből (vagy akár a kínaiból is, most csak mondtam valamit), akkor az első és az utolsó egyenlő eséllyel indulna, a személyiségük, stílusuk, kisugárzásuk, stb döntetne. A márkabohócról megállapítanám, hogy szegény nagyon gáz, és ennyi.

18l

2019. okt. 5. 10:49
 12/14 anonim ***** válasza:
53%

A márka jó , mert a minőség mutatós. :)

Szerintem fontos a jó kinezet :)

Jobban szeretem az alkalmi ruhanemuket pl az órát is.

Látni jobb holna :)

A sport cipő nem illik a képbe. Bocsi.

2019. okt. 6. 21:25
 13/14 anonim ***** válasza:
18%
Sok a féltékeny emberke...::((
2019. okt. 6. 21:26
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
De miért gondolod úgy, hogy irigyek? Szerintem mindenki csak elmondta a normális véleményét és sokan tök jól meg is indokolták, hogy miért úgy gondolják. Nem szoktam senki orrára kötni, de most szükségét érzem, hátha így nem tűnök irigynek és amúgy is sok a gyenge felfogású: Megtehetném én is, de nem öltözök bohócnak, max 1-2 márkajelzés és sokszor meg is egyeznek egymással, mert nem hiába szeretem: Anyaga kiváló, időtálló, stílusra egyeznek a cuccai stb. Tényleg lehet ezt normálisan csinálni, de az, hogy valaki mindent felhúz magára, mint egy karácsonyfa, nem azt sugallja ember, hogy gazdag vagy, hanem, hogy igénytelen akinek ráadásul akkora kisebbségi komplexusa van, amit legjobb esetben is csak sajnál az ember és nem kinevet...
2019. okt. 6. 21:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!