Mit gondolnátok egy ilyen szettről?
Cipő: Airmax720(60ezer ft) fehér
Zara super skinny gatya
Armani póló
Tommy Hilfiger farmerdzseki
Tommy hilfiger sapka
Csak mert ilyen szettbe fogok menni holnap bulizni, erdekel hogy ez masokbol mit valt ki.
Figyelj szerintem az egyszerü de nagyszerü is jobb .....
Nem márka kiálitásra mész , értelmetlen mindenböl a márkásat felvenned... Azt válaszd ami megy egymáshoz , stilusos , nem kell tulreagálni bulizni mész nem bálba , mikor berugsz nem fog érdekelni hogy mi van rajtad éppen xdd :)
Remélem segitettem :)
ne vedd sértésnek :)
Elolvastam, hogy Armani és instant elélveztem.
Ja nem
Szörnyű :D
Egy hülyegyereknek néznélek egész biztos. Egy férfi nem így öltözik! Egyáltalán nem férfias, inkàbb “gáz” ez az erőltetett hú de menő vagyok stíluska.
18N
te egyre gézabb leszel.....
Figyelj inkább csináld ugy ahogy akarod , leszarjuk ....
mert neked nem lehet semmi se mondani.....
Amíg nem olcsó hamisítvány van rajtad, addig tökmindegy, hogy hol vetted, mennyiért és mennyire márkás. Főleg, hogy ezek sokszor ugyanarról a gyártósorról jönnek le, csak az egyikre ráteszik a logót, a másikra meg nem. Nekem valszeg tetszene, de nem a márkák miatt, hanem mert alapból tetszik egy ilyen szett.
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!