Mit gondolnátok, ha meglátnátok egy embert ilyen ruhában?
Az első válaszolónak üzenem, hogy manapság már az "áll be a tömegbe" aki látványosan nem áll be a tömegbe. A sok kis önmegvalósító arc már kínosan hangsúlyozza, hogy ők aztán nem egyformák....
Ez a szett meg tipikusan olyan, hogy feltűnési viszketegsége van annak aki így megy bárhova, de ha megnézik akkor meg az a baj.....
Semmit nem gondolnék róla. Neki ez tetszik. Ennyi. Ilyen egyszerű.
Csak az a szomorú hogy ha valami egy kicsit is eltér a megszokottól akkor már egyből kapja az ember az ívet. Van aki az utcán is beszólogat stb...
Tudom mert goth lányként (amúgy nem nagyon szeretem magamat így felcimkézni, hogy na akkor én most csak goth vagyok) rengeteg atrocitás szokott érni. Pedig sokszor egyáltalán nem kirívó az öltözékem annyiban tér el az átlagtól, hogy csak fekete cuccokat hordok. Meg szeretem a fűzős, különlegesebb szabású dolgokat és a platform meg acélbetkós bakancsokat.
Mégis majdnem napi szinten megkapom a "hogynézel már ki?!" "sátánkú.rva" és hasonló beszólogatásokat pár "nagyon jól szituált" embertől akik nem is ismernek, lószart sem tudnak rólam de a pofájukat azért jártatják.
De ez nem az én problémám hanem az övéké, hogy ha ilyen felszínes idióták. Pár hülye miatt nem fogok más lenni mint ami vagyok.
Szerintem te is tedd ezt. Öltöz így ha jólesik. Az, hogy hogyan öltözködsz csak is rád tartozik. És felesleges is kikérned más emberek véleményét mert ami egy kicsit is másabb mint a nagy átlag azt nagy többségben lefogják hurrogni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!