Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ti nem vagytok így a CCC-vel...

Ti nem vagytok így a CCC-vel és a Deichmannal?

Figyelt kérdés
Ott van ezer cipő, de mintha egy se lenne, olyan semmilyenek! :D Már több esélyt adtam neki, bementem nézelődni de olyan átlagos, stílustalan cipők vannak, 1-2 darabot leszámítva, hogy az nem igaz. :D
2019. okt. 3. 13:55
 1/8 anonim ***** válasza:
72%
És erről képes voltál kérdést kiírni?
2019. okt. 3. 14:04
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Én a minőségük miatt jobban aggódok. Egy évnél tovább szinte egyik se bírta nálam, pedig ennél hosszabb időre szeretek cipőt venni
2019. okt. 3. 14:45
 3/8 anonim ***** válasza:
91%

Volt az elsőből bőr(nek nevezett) bakancsom, 15.000 forintért 2 hét alatt betöredezett és befoltosodott az orra pedig ápoltam.

Aztán vettem egy Tommy Hilfiger bakancsot 50-ért, annak 2 év után sincs semmi baja.

2019. okt. 3. 15:02
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is is, mint a második válaszoló is írt, hogy borzalmas a minőség, és tényleg semmilyenek. Bár kényelmesek. Sajnos ez van.
2019. okt. 3. 15:02
 5/8 A kérdező kommentje:

#1 Igen, vannak ilyen üresjáratok melóhelyen, unatkozom.:D

Nekem is mondták ismerőseim, hogy nagyon rossz minőségű amit onnan vettek, hamar tönkrement nekik. Most én is szemezek Hilfigerrel is, sportcipőm van tőlük de téli cipőben egyenlőre még nem találtam meg az igazit.

2019. okt. 3. 15:28
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Én is unalmasnak találom a cipőket ott, pedig nem vagyok egy szélsőséges figura. A minőség nem tudom, milyen.
2019. okt. 3. 17:39
 7/8 anonim ***** válasza:
67%

Emberek minden az eladásról szól legyen az cipő vagy ruha vagy bármi áru.

Az ott dolgozóknak úgynevezett terveket kell teljesíteni az eladásban.

A haszon számít nem a minőség manapság!

2019. okt. 3. 20:07
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Én néha szoktam a ccc-ben vásárolni, nyári szandálokat...de azért, mert máshol nem találok olyat ami tetszik is, és méretben is van. 41-es a lábam, a legtöbb helyen nem is gyártanak ebben a méretben vagy elkapkodják ami van.

Minőségileg nagyon szr a CCC. Volt olyan amit 1 hét után vissza kellett vinnem.

Deichmannról nem is beszélve, attól még egy kínai boltos cipő is jobb.

2019. okt. 5. 11:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!